Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is előfordul ilyen vagy csak én vagyok ilyen peches sorozatban?
Életem első legnagyobb szerelme kis barátkozás után úgy döntött szó nélkül kilép az életemből, elég nehéz volt feldolgoznom mire sikerült végre ekkor újra megkeresett, hogy milyen hülye volt adjak neki egy esélyt...
Most megint elkezdtem ismerkedni egy férfival és ez is úgy döntött, hogy megszakítja velem a kapcsolatot de ez legalább közölte normálisan, majd eltelt x idő közbe neki lett egy barátnője és most megkeresett, hogy ő milyen hülye volt ő velem akar lenni adjak neki egy esélyt...(ráadásul úgy, hogy közben jelenleg is párja van de, hogy ő vele nem boldog).
Én vagyok csak ilyen szerencsétlen, hogy előbb jól belémrúgnak majd utána esélyért könyörögnek?
Szerintem butácska, kihasználható, dugható nőnek ismertek meg, akivel nem érdemes párkapcsolatot fenntartani.
B- verzió, az összes általad megismert férfi egy getziputtony.
Ja igen, az exeket tiltjuk, mindenhonnan.
2 nem feküdtem le egyikkel sem, ugyanis én csak kapcsolatban szexelek
olyannal nem is tudnék akit nem szeretek
Mert valószínűleg őt sem szereti. Keresett egy lyukat, veled majdnem elhitette, hogy igen, te vagy a nagy ő.
Ennyi, ne láss bele mélyebb dolgokat.
8 az első akiről írtam neki adtam egy esélyt, ő még a kezemet is megkérte és gyereket is akart ott végül én vetettem véget az egésznek de, hogy ő elég komolyan gondolta
de most ebből tanulva még 1x nyilván nem megyek bele ilyennel, nem kell megint ugyanaz a forgatókönyv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!