Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy a párom azt hiszi, hogy előtte csak egy barátom volt?
Egyszer szóba került, akkor azt mondtam neki, hogy előtte csak egy barátom volt. Ez igaz is, mert komoly kapcsolatom rajta kívül tényleg csak egy emberrel volt, akivel egy három éves kapcsolatom volt. Ezen kívül viszont volt pár kalandom, volt olyan is hogy a randizgatásokból csak lazább kapcsolat lett. Amúgy nem vagyok bulizós és nem vagyok hűtlen típus sem. Úgy éreztem, hogy ezek a kapcsolatok nem is voltak igazán kapcsolatok, érzelmileg se jelentett semmit, szóval nem gondoltam úgy, hogy be kéne róluk számolnom. Semmit nem tettek hozzá pluszban a személyiségemhez vagy az életemhez. Nem szégyellem de nem is akarom mások orrára kötni. Amikor ezt mondtam a barátomnak, akkor igazából bele se gondoltam, hogy ő a szexuális kapcsolataimra lenne kíváncsi. Mostanában gondolkozom ezen, mert már többször megemlítette, hogy szerencsésnek érzi magát, hogy nekem ő második minden téren. Én ezt soha nem állítottam, de most már nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne, hülyén venné ki magát.
22l
Nem értem, hogy vársz el őszinte és egészséges kapcsolatot, ha ilyen pitiáner ügyben hazudsz neki.
Mondjuk nekem az is fura, hogy a párodat érdekli, hány pasival szexeltél előtte.
Jogász vagy, ugye?
Szó szerint igazat mondtál neki, de a valódit meg csak nekünk írod ki.
Én nem vagyok híve az ilyen számolgatásnak, nem mindegy mi hozott össze minket?
:DDDD
Milyen igaz az a mondas,hogy amit a csaj mond azt szorozd be legalabb 3-mal.. amit a csavo,azt pedig oszd el szinten 3-mal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!