Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha zaklat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilike2001 kérdése:

Mit tegyek ha zaklat és zsarol az exem?

Figyelt kérdés
Voltam olyan hülye hogy küldtem neki fehérneműs és félmeztelen képet.Most ezekkel zsarol és én már lelkileg kikészültem.

##ex#zsarolás#zaklatás
2019. nov. 2. 19:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Minden esetre ha menj bele a játékába. Akármit kér, később még durvább lesz.

Mi van, ha megmondod neki, hogy kifogd írni a FB-re, hogy mit tesz veled?

2019. nov. 2. 20:30
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

És mivel zsarol, mit akar elérni? Hogy újra járj vele? Vagy legalább feküdj le vele? Ha rendszeresen hívogat, még zaklatás miatt is följelentheted. No meg zsarolás miatt.

Szóval, ha hívogat, akkor csak nyomd ki a telefont. Ne állj vele szóba. Nem ijedj meg a fenyegetésétől. Ha akar lépni, akkor lépjen.

Amúgy, most őszintén.... ha kirakná mondjuk a FB-oldalára ezeket a képeket, akkor a közös férfi ismerőseitek (még ha alaposan végig is néznék a szép képeket :DDD) egyértelműen őt ítélnék el. Végül rá hullna vissza ocsmány cselekedetének erkölcsi következménye. Téged maximum naivnak tartanának. Minden csoda 3 napig tart, utána mindenki napirendre térne a képek fölött. Exed kijátszotta az aduját, te mehetsz a rendőrségre, hisz van bizonyíték. Onnantól neki lesz miért félnie.

Szüleiddel beszéltél erről? Ők melletted állnak?

2019. nov. 2. 20:31
 23/31 anonim ***** válasza:
Apádat nem tudod rá küldeni?
2019. nov. 2. 20:33
 24/31 A kérdező kommentje:
Fehérneműs képet küldtem meg egy képet a mellemről. Mondjuk sztem a férfi ismerőseim még örülnének is ha láthatnak azokat a képeket. De én szégyenlem hogy ilyent csináltam.
2019. nov. 2. 20:34
 25/31 A kérdező kommentje:
Nekem anyum már nem él és apummal nem szívesen beszélném ezt meg.
2019. nov. 2. 20:35
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban jóformán minden pár küld egymásnak intim képet. Nincs ebben semmi szégyellni való, csak senki nem gondol bele, hogy ez vissza is elsülhet mert sok a retardált. Nem tudom, akik ilyen jól szórakoznak ezen milyen életük lehet...

A rendőrségen számtalan ilyen esettel találkoznak, nincs mit szégyelned, téged zaklatnak te félsz. Ne hagyd magad. Pereskedned sem kell, ha nem akarsz. Egyszerűen behivnak meghallgatnak egy párszor, őt is (azért ez általában már elég, hogy leálljanak), majd leültetnek egymással szemben, hogy akkor beszélgessenek. Első körben kap egy felszólítást, hogy hagyja abba és ezzel le is tudod a dolgot.

2019. nov. 2. 20:40
 27/31 anonim ***** válasza:
16%
utolsó ne általánosíts. nem minden ember küld ilyen képeket. csak a naívak. nézz szét napiszaron az exsuna rovatban. .
2019. nov. 2. 20:42
 28/31 A kérdező kommentje:
Sajna én sem gondolkoztam hogy visszasülhet a dolog.Nem akarok vele többet találkozni és beszélni sem.Inkább várok és hátha annyiba marad a dolog.
2019. nov. 2. 20:46
 29/31 anonim ***** válasza:
21 nem járok ilyen oldalakon. De hidd el a mai fiatalok bizony, hogy de, és bizony, hogy ez lett a norma. Generációs problémának is mondhatnám.
2019. nov. 2. 20:48
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha nem küldesz neki képet, akkor is bármikor felvehet a telefonjával pl mikor alszol nyáron kitakarózva. Nem lehet teljesen kizárni ezt hogy van nála olyan kép, még ha nem is küldtél volna. Túl észrevétlenül lehet már fotózni. Csak normális, intelligens embert kell kifogni, de ehhez meg tapasztalat kell.
2019. nov. 2. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!