Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az indiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az indiai srácokról? Akinek van/volt mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel mindennap beszélünk,és telefonáltunk is már.Ő hívogatni is szokott,és mindig mondja,hogy mennyi gyönyörű vagyok meg minden.Szerintem is aranyos,mert keresi a társaságom és kedves velem.
2019. nov. 2. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
15%

tapasztalataim, nem őshonos indiaiakkal, vándornépekkel, jöttmentekkel.

"Szia tesó! Van egy kis apród?"

"Tesó! Megtudnád mondani mennyi az idő?"

"Van cigid tesó?"

Indiaiakról egy videót láttam legutóbb ez pedig a következő: https://www.youtube.com/watch?v=ixJgY2VSct0&has_verified=1

Sok boldogságot!

2019. nov. 2. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt egy indiai pasi couchsurfingesem, soha többé nem fogadtam indiait. :D Megjelent mint valami zsákoscigány a pereputtyával gitárostul de szerintem még csirke is volt a zsákjában. Nekiállt főzni de olyan büdös kaját csinált, hogy hányingerem volt. Egy órán át zuhanyzott, szerintem ki is verte vagy csak élvezte a tiszta vizet nem tudom de nem öblítette ki a kádat maga után és tele volt hajjal, szőrrel meg mindenféle gusztustalansággal ami utána bele is száradt és nekem kellett kitakarítanom. Emellett normális volt de nincs az az Isten, hogy indiaival járjak... Ők pedig mindenkiért oda vannak aki nem indiai mert nyilván nekik az a különleges főleg ha világos hajad / bőröd / szemed van és nem úgy festesz mint egy roma (indiából származnak a romák is). Szerintem egy féllábú csajért is oda lennének ha kék szeme lenne szőke hajjal. 😂 Azt pedig előbb utóbb majd megtanulod, hogy az nem elég, hogy valaki keresi a társaságod és kedves veled. Simán lehet, hogy ez a srác is csak azért ilyen cuki mert azt reméli hogy majd rajtad keresztül kitörhet az indiai nyomorból. Nem ismered őt és én nem bíznék meg benne.
2019. nov. 2. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt indiai párom, ő egyetemre járt, orvosnak tanult normális körülmények között élt, de akkor is kiütközött a különbség közöttünk. Engem is hitegett, bár én szerencsére nem estem bele, de az első adandó alkalommal megcsalt egy másik nővel. Ahogy erre rájöttem megnéztem és társkeresőn is fent volt stb. Lehet hogy ő csak ilyen, de valahogy azóta rá sem nézek az indiaiakra. Szakítottam vele és még 2 évre rá is keresett, hogy jöjjünk össze. Gondolom csak le akart feküdni velem.
2019. nov. 2. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Röviden: lesújtó.

Hosszabban kifejtve: ha szívatni akarod magadat, HAJRÁ!

Persze, szépeket mondani mindegyik tud, de ez leginkább annak szól, hogy lyuk van a lábaid között. Ragaszkodni piócákat megszégyenítően tudnak - ami addig cuki, amíg neked is van rá igényed, utána kevésbé.

Tény, hogy sokan vízumot akarnak. Még többen viszont kiélni magukat, mielőtt anyuci rábök egy nőre, akit szó nélkül feleségül vesznek. Te meg hirtelen egyedül maradsz és pislogsz, mint hal a szatyorban.

Ha valami csoda folytán őszinte az udvarlód, jobb ha tudod, ISZONYATOSAN MÁSok. Gondolkodásmódban, értékrendben, kommunikációban, szokásokban, vallásban, mindenben. Beleértve azt is, hogy hogyan gondolkodnak a férfi-női szerepekről. Internetes keresés adhat neked némi támpontot (meg sok-sok agyrém sztorit), de alapvetően az az érdekes, hogy ki, hol, hogyan nevelte, illetve hogy mit TESZ - ahelyett, hogy mit mond.

Az indai exemmel kizárólag azért vagyok hajlandó szóba állni, mert NEM r0hadék. Egy nagy kupac szerencsétlenség, ha emberi kapcsolatokról van szó, bizalmatlan, nem kevés elköteleződési és kötődési problémával, de legalább szándékosan nem volt görény.

2019. nov. 3. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!