Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanál emiatt a pároddal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál emiatt a pároddal? Mennyire fájna?

Figyelt kérdés

Nem tökéletes a kapcsolatom, mostanában egyre több próbatételen kellett keresztülmennünk, ugyanakkor fejlődött is sokat és bizonyos szempontból jobb, mint volt.

A kérdésem most arról szólna, hogy a párom inkább a közeli jövővel foglalkozik (mi lesz pár hónap múlva, egy félév múlva), én meg már hosszabb időre előre gondolkodok. 2-3 (már több, mint 2 de talán nem egészen 3) éve vagyok vele együtt és én sokszor úgy látom, szeretnék vele később összeköltözni és nekem ő lenne az ideális. Mikor az összeköltözésről beszélünk, ő sem zárkózik el de sokszor azt mondja, hogy nem tudja mi lesz évekkel előre, ő nem akarja nekem az összeköltözést biztosra mondani. Valójában itt nemcsak kettőnkről van szó, hanem arról is, hogy ő maga egyedül sem biztos, hogy mikor költözne el onnan, ahol lakik, mert jelenleg nincs még annyi pénze. A legnagyobb probléma, hogy a családban vannak olyan gondok (beteg családtagok), amik miatt talán ha lenne pénze, sem tudna onnan eljönni. (Emiatt már sokat veszekedtünk és néha már más témák kapcsán is előjön: például ha el tudna költözni, akár egyedül, akár hozzám, akkor késő este is jobban tudnánk találkozni, korábban a mi programjainkat is a családhoz kellett igazítani, ezért nem láttam hétvégente, ezt már megoldotta de csak mert máskor nem tudnék hozzá menni (hétköznap ő jön hozzám, hétvégén én hozzá), nyaralni is úgy tudunk elmenni, hogy szüleivel egyeztetünk, hogy vigyázzon valaki a beteg családtagokra addig, végülis az jó nagyon, hogy elmegyünk nyaralni de ez is kicsit nevetséges, vagy legalábbis idegesítő. Szeretem de frusztrál, hogy ki tudja mikor költözhetek vele össze, én 2 év múlva szeretnék, mert addigra lesz nekem is munkám de az is zavar, hogy beteg családtagoknak vagyunk kiszolgáltatva. Ő azt mondja, összeköltözne, vagy egyedül is esetleg elköltözne onnan, ahol van, mert már néha őt is zavarja, hogy sokat kell buszozni a munkahelyre, hogy én is messzebb vagyok kicsit, hogy ilyen családi bajai vannak de ő csak találgat, hogy mi lesz később. Engem nem az idegesít, hogy most rögtön nem költözik el onnan, vagy velem össze, hanem, hogy nem tudni mi lesz mondjuk 2 év múlva. Ha nem szeretném ennyire, meg nem lennék benne biztos, hogy nehezen találnék hozzá hasonlót, akkor nem stresszelne ennyire a téma. És igazságtalannak érzem, hogy a jövőm másoktól függ (beteg családtagok, a párom családja), olyan helyzettől, amiről nem tehetek. A páromat meg tudom érteni, hogy mi miatt vár, meg hogy nem akar biztosat mondani, sem igent, sem nemet.

A kérdés: szerintetek szakítanátok mert nem bírjátok a bizonytalan jövőt vagy ha annyira biztosak lennétek benne, hogy Ő kell nektek, akkor addig türelmesen kibírnátok, akkor is ha nehezen megy?

2019. nov. 2. 08:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem a bizonytalanságot, de amit te művelsz, az már durva túlzás. Az életet élni kell, nem pedig tervezni. Majd jön minden a maga idejében. Rugalmasnak kell lenni, nem pedig görcsösnek. Egyébként meg én se könnyen mondanék igent egy ilyen követelőző, merev egyénnek.
2019. nov. 2. 15:22
 22/23 A kérdező kommentje:

Azért idegesített ennyit a téma, mert azt tudom, hogy azért a vegtelenségig nem várnék az összeköltözéssel és ha mégse jönne össze mondjuk 2-3 év múlva, lehet inkább elhagynám de amúgy meg a lehetőségét is szerettem volna kizárni annak, hogy elveszítsem.

Meg van az úgy, hogy valakivel együtt vagy egy ideje és érzed, hogy vele együtt tudnál lenni minden nap, hogy neked ő az ideális és ezt nem mindenkivel kapcsolatban érzi az ember.

2019. nov. 2. 17:51
 23/23 A kérdező kommentje:

De mindegy, biztos velem van a baj, mert az nem normális, hogy valakiről azt gondolom, olyan különleges nekem, úgy ragaszkodom hozzá, hogy tudnék vele élni.

Udvarolt már nekem olyan pasi, akinek saját háza van, egyedül lakik, annyira meg akart szerezni engem de nekem nem kellett csupán azért, mert van saját háza, egyedül lakik. Nekem akkor is a mostani párom kellett.

2019. nov. 2. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!