Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítanál emiatt a pároddal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál emiatt a pároddal? Mennyire fájna?

Figyelt kérdés

Nem tökéletes a kapcsolatom, mostanában egyre több próbatételen kellett keresztülmennünk, ugyanakkor fejlődött is sokat és bizonyos szempontból jobb, mint volt.

A kérdésem most arról szólna, hogy a párom inkább a közeli jövővel foglalkozik (mi lesz pár hónap múlva, egy félév múlva), én meg már hosszabb időre előre gondolkodok. 2-3 (már több, mint 2 de talán nem egészen 3) éve vagyok vele együtt és én sokszor úgy látom, szeretnék vele később összeköltözni és nekem ő lenne az ideális. Mikor az összeköltözésről beszélünk, ő sem zárkózik el de sokszor azt mondja, hogy nem tudja mi lesz évekkel előre, ő nem akarja nekem az összeköltözést biztosra mondani. Valójában itt nemcsak kettőnkről van szó, hanem arról is, hogy ő maga egyedül sem biztos, hogy mikor költözne el onnan, ahol lakik, mert jelenleg nincs még annyi pénze. A legnagyobb probléma, hogy a családban vannak olyan gondok (beteg családtagok), amik miatt talán ha lenne pénze, sem tudna onnan eljönni. (Emiatt már sokat veszekedtünk és néha már más témák kapcsán is előjön: például ha el tudna költözni, akár egyedül, akár hozzám, akkor késő este is jobban tudnánk találkozni, korábban a mi programjainkat is a családhoz kellett igazítani, ezért nem láttam hétvégente, ezt már megoldotta de csak mert máskor nem tudnék hozzá menni (hétköznap ő jön hozzám, hétvégén én hozzá), nyaralni is úgy tudunk elmenni, hogy szüleivel egyeztetünk, hogy vigyázzon valaki a beteg családtagokra addig, végülis az jó nagyon, hogy elmegyünk nyaralni de ez is kicsit nevetséges, vagy legalábbis idegesítő. Szeretem de frusztrál, hogy ki tudja mikor költözhetek vele össze, én 2 év múlva szeretnék, mert addigra lesz nekem is munkám de az is zavar, hogy beteg családtagoknak vagyunk kiszolgáltatva. Ő azt mondja, összeköltözne, vagy egyedül is esetleg elköltözne onnan, ahol van, mert már néha őt is zavarja, hogy sokat kell buszozni a munkahelyre, hogy én is messzebb vagyok kicsit, hogy ilyen családi bajai vannak de ő csak találgat, hogy mi lesz később. Engem nem az idegesít, hogy most rögtön nem költözik el onnan, vagy velem össze, hanem, hogy nem tudni mi lesz mondjuk 2 év múlva. Ha nem szeretném ennyire, meg nem lennék benne biztos, hogy nehezen találnék hozzá hasonlót, akkor nem stresszelne ennyire a téma. És igazságtalannak érzem, hogy a jövőm másoktól függ (beteg családtagok, a párom családja), olyan helyzettől, amiről nem tehetek. A páromat meg tudom érteni, hogy mi miatt vár, meg hogy nem akar biztosat mondani, sem igent, sem nemet.

A kérdés: szerintetek szakítanátok mert nem bírjátok a bizonytalan jövőt vagy ha annyira biztosak lennétek benne, hogy Ő kell nektek, akkor addig türelmesen kibírnátok, akkor is ha nehezen megy?

2019. nov. 2. 08:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%

#10 Hát akkor ne várj, b... meg! A pasidnak is ennyit nyűglődsz? 23 évesen csak el tudod dönteni, hogy mit akarsz, vagy retardált vagy?

Itt ezek a feltételek. Ha elfogadod, akkor a pasival vagy. Ha nem, akkor lépsz tovább.

Mit kelle ezen ennyit verhődni?!

2019. nov. 2. 08:44
 12/23 A kérdező kommentje:

Muszáj velem ilyen stílusban beszélni?

Ez az oldal arra van, hogy kiírjak egy kérdést. Pont azért írtam ide, mert a pasimat már nem akarom vele piszkálni, viszont bizonytalan vagyok. Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs.

2019. nov. 2. 08:48
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
En azt csinalnam mivel szerelmes vagyok vele maradnék de 2 éven alapoznék MAGAMNAK.
2019. nov. 2. 09:00
 14/23 anonim ***** válasza:
58%
2 èvig önös cellal lennek csak vele
2019. nov. 2. 09:00
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

Figyu,23 vagy van még időd bőven,meg tanulsz, semmi anyagid nincs, szerintem ne agyalj ezen,engedd el a témát teljesen,ha szerelmes vagy,boldog vagy, akkor legyél vele és figyelj,de ne agyalj,"élj a mának".

Azt viszont nem értem,hogy ő miért ne tudná ott hagyni a szüleit,akik egy megromlott házasság mellett gondozzák a nagymamát.

Valószínű,hogy egy 33 évesen se képes leszakadni a csöcsről fiúval van dolgod! Ezen gondolkozz el,ne a gondviselésröl,azt lehet csinálni a szomszéd faluból is....

2019. nov. 2. 09:05
 16/23 anonim ***** válasza:
42%

#12 Ezt a kérdést nem először írod ki!!!

Minden alkalommal egyöntetűen megkapod, hogy te jelenleg egy barátnő statuszban lévő hisztis picha vagy, aki ma van, holnap meg lehet nincs (az önzőséged és a hisztid miatt szinte biztos, hogy nem leszel sokáig baránő).

A család viszont család! A család a legnagyobb bajban is mellette lesz, nem úgy mint te, aki elfogadja az ingyenutazást, de hisztizik az időponton és sok minden egyeben.

A legutóbb azt is írták neked, hogy kívánják, hogy amikor szülsz, a kutya se nyissa rád az ajtót a kórházban, mert a te logikádat követve le kell szarni a családot.

Meg is érdemelnéd.

2019. nov. 2. 09:10
 17/23 anonim ***** válasza:

Na, én az ilyen kapcsolatokat nevezem nem progresszív kapcsolatnak. Számomra van egy fejlődési íve minden emberi kapcsolatnak, ami ha nem halad úgy, inkább nem fektetek bele energiát többet és hagyom a fenébe. Volt ilyen párom és egyáltalán nem bántam meg, hogy kiléptem...

2-3 év alatt egy összeköltözés sem jött össze, ennyire állóvízben él a párod? Én már másfél év körül léptem volna ki és kezdtem volna nem hinni az ígéreteknek, nemhogy most...

Persze ezt ti tudjátok, meg minden, viszont a helyedben semmit nem várnék egy olyan pasitól, aki az első lépést a közös élet felé 2-3 év "gondolkodás" után nem képes meghozni. Volt rá ideje bőven. Az ilyen esetekben a talán egy tapintatos nemnek számít...

2019. nov. 2. 09:45
 18/23 anonim ***** válasza:

Ne gondolkozz ennyire előre... úgysem az lesz amit pontosan elgondoltál.

Terveid lehetnek de készülj fel rá hogy az élet bármikor közbeszólhat. Én reálisabbnak látom a párodat abból a szempontból hogy pár hónapig/fél évig érdemesebb előre tervezni. Ez nem azt jelenti hogyha már kitaláltad hogy egyszer Amerikába fogsz költözni akkor az ne lebegken a szemed előtt mint cél.

2019. nov. 2. 09:45
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
Aki a srác ellen beszél, annak megy az értő olvasás? A kisasszonynak nincs munkája, pénze, mégis hogy a viharba tudnának így összeköltözni? Vagy a pasi fizessen mindent és tartsa el a kis seggét még két évig, amíg nem lesz melója neki is? Ez egy felesleges nyavajgás és hiszti, a kérdező ehy olyan dolgon rugózik, ami csak évek múlva lesz esedékes.
2019. nov. 2. 10:47
 20/23 anonim ***** válasza:
76%

A kisasszony egyébként sem ír le semmit jóformán a picsogásán kívül, mert arra vágyik -immáron sokadszor-, hogy a válaszolók neki adjanak igazat.

Korábban leírta azt is, hogy a fickó egyke gyerek, többen betegek a családban, és kb. még a nagynénitől is ő fog örökölni mindent. Több háza is lesz, a nincstelen csaj meg azt akarja, hogy költözzenek albérletbe (úgy, hogy neki persze semmije sincs), teljesen fölösleges pénzkidobásba hajszolva a hapsit.

Az érzelmi oldala meg a másik: a kiscsaj lehet, hogy szar családból jön, ahol senki nem számíthat senkire, de a pasinak fontos a családja, és nem fogja magukra hagyni őket akkor, amikor életerős férfiként simán tud segíteni nekik. A segítés neki nem teher, hanem természetes dolog, akinek ez nem természetes, az maga a kérdező.

A csajnak egyedül ez a problémája:

"Ha nem lennék benne biztos, hogy nehezen találnék hozzá hasonlót, akkor nem stresszelne ennyire a téma."

Kapcsolatfüggő, az érzelmi intelligenciája meg egyenlő a nullával. Semmi empátia nincs benne, csak ő, ő és ő számít.

2019. nov. 2. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!