Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb nők már nem várnak el feltétlenül hűséget, ugye?
Mi ez a hülyeség?
Korosztálytól és nemtől függetlenül elvárható a kapcsolatban a hűség.
Főleg ott, ahol nem adnak okot ennek ellenkezőjére!
Most ez úgy jön le, hogy az idősebb nő már csak egy darab xar, örüljön annak is, ha valaki megpiszkálja bottal, miközben a halált várja.
Kérdező, majd leszel te is idősebb pasi, majd téged is egy darab xarként fognak kezelni a fiatal nők. 😂 hehe..
De, sőt...!
Amit naiv kis 18 évesként elnéztem, azt már nem. Amit akkor be lehetett adni, azt ma már nem hiszem el.
A korban (is) hozzám illő férfi már nem egy 25 éves, acélos izmú adonisz, ezt el is fogadtam, külsőt tekintve lentebb van az a bizonyos léc. Ezzel párhuzamosan a belsőt tekintve egyre nagyobb elvárásaim vannak.
Ráadásul jól értem magam szingliként is, egyáltalán nem tekintek a világ tragédiájaként arra, ha kilépek egy pocsék kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!