3-4 napos autós utazást tervezünk a Bledi-tó és a Bohinji-tó környékére. Milyen egyéb látnivalót érdemes megnézni a környéken? Idősebb emberekkel mennénk, akik már nem feltétlenül a legaktívabb kikapcsolódás hívei.
Én igazából valami városlátogatásra gondoltam, egészen közelinek tűnik Ljubljana, Villach vagy Klagenfurt.
Ezek közül szerintetek melyik várost érdemes leginkább megnézni?
Ha városnézést szeretnétek, az alábbi városokat tudom ajánlani:
Ljubjaba
Maribor
Piran
Koper
Ha a természeti dolgok is érdekelnek, akkor a Vintgar szurdokot, a Triglav nemzeti parkot, a folyókat (Nadiza, Soča) és a csepkőbarlangokat nézzétek meg.
Bohinjnál ajánlom a felvonózást, nagyon szép a kilátás.
A bohinj to nyugati vegen ott a savica vizeses illetve a vogel hehyre a felvono
Bled mellett a vintgar szurdok
Ljubljana egy fél napos programnak is keves,es szerintem semmi extra nincs is benne!
Villach meg klagenfurt szerintem teljesen felejtős!
Ahogy már írták: A Bohinji tó mellett ott a Vogel, ahová fel lehet menni felvonóval, valamint a Savica vízesés, ami egy kis séta (lépcsőkön felfelé).
A Bohinji tó mellett még ott van a Mostnica szurdok, ami kevéssé ismert szerintem, de nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!