Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú, férfi magának való befelé forduló szomorú mimikájú az ront a jóképűségéből?
Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy magas meg nem olyan ronda.. a komlyság tehát az hátrány?2019. okt. 29. 20:43
11/14 anonim válasza:
#2 az én szerelmem arcát is találóan leírtad. Iszonyúan jóképű férfi, amikor először találkoztunk néhány hete, szomorkásnak, gondterheltnek tűnt, mint kiderült jó okkal. Mégis nagyon szimpatikus volt a kisugárzása, és semmit, de semmit nem vont le a jóképűségéből, sőt. Nagyon tetszett benne, hogy nem flörtölt, visszafogott volt. Szeretem, hogy lehet vele nevetni is, de lelkizni is. Ő sem az a mindenen vigyorgok ember, de amikor együtt vagyunk, elengedi magát és felszabadult, mellette én is önmagam lehetek. Végtelenül jó ember, úgy szeretem ahogy van.
Szóval nem hátrány Kérdező, egyáltalán nem az.
12/14 anonim válasza:
Na várj nem mindegy, hogy te egy belül és magával teljesen rendben lévő ember vagy egy szimpla gondterhelt arccal. Vagy egy csődtömeg aki aki azért vág ilyen arcot mert fáj neki az egész világ. Előbbi tetszik a lányoknak mert titokzatos utóbbit kerülik mert szerencsétlen és hidd el, azonnal látjuk a különbséget. Először tedd rendbe magad belül és utána ráérsz azon gondolkodni, hogyan festesz kívülről meg milyen selfieket kéne lőnöd.
13/14 anonim válasza:
Utolsó, hogy állsz neki rendbetenni magad belül? Néha olyan emberek is tök vonzóak akik valamilyen szinten nincsenek rendben belül, de közülük tényleg sokkal kevesebben vonzóak. Egyetértek veled csak kíváncsi vagyok hogyan állnál ennek neki a gyakorlatban.
14/14 anonim válasza:
#9 igen, kicsit leragadtam a fotonal. Nem kell mindig vigyorogni. Csak ne erzodjon az arcodon az is, hogy kattogsz belul. Amugy, le mernem fogadni, hogy nincs veled semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!