Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a rengeteg jóalakú, szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a rengeteg jóalakú, szép nő akit nap mint nap az utcán lehet látni ezrével, ők kivel szexelnek?

Figyelt kérdés

Nyilván aki a párjával látni az egyértelmű, de akivel nincs , ők vajon pasikkal lehetnek.

Vajon ők tisztaban vannak azzal hogy milyen szerencsések, és megbecsülik őket?

2019. okt. 29. 10:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Velem.
2019. okt. 29. 11:06
 12/23 A kérdező kommentje:
#6, #7 a kérdésből egyérteműen kiderülhetet. Azért ehhez nem kell detektivnek lenni.
2019. okt. 29. 11:07
 13/23 anonim ***** válasza:
60%

10: nem tudom, miről beszélsz, nekem a párom azért örül neki, hogy szép nővel van, aki kihozza a legjobbat magából adottságaihoz mérten. Tény, a belsőm élvezett prioritást és az is tény, hogy nem villogni akar velem, de számomra nem a sátántól való a gondolat, hogy igenis nem a lelkemmel szexdl, hanem a testemmel és igenis élvezi, hogy izmos a hasam, kerek a fenekem, szép hosszú a hajam, sima az arcom és jó az illatom. Hogy van mibe markolnia, hogy selymes vagyok, hogy ez is hozzám tartozik, ebben is megmutatkozik, hogy igyekszem a legjobb lenni, nem csak abban, hogy törődök vele, mert ő is velem, van normális állásom, talpraesett vagyok és nem egy unalmas, üres nő.

Szerintem nem kellene tolni ezt a "fúj, számít neki, hogy szép legyen a párja" baromságot. Nekem is számít. Nem vagyok felszínes, de ha már választhatok, azt választom, aki külsőre is tetszik. Nem klasszikus szépségideál, de bőven a jó kinézetű

2019. okt. 29. 11:10
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
*bőven a jó kinézetű kategória. Nem az fogja eldönteni, hogy emberileg milyen, mert nálam sem az döntötte el az értékrendem vagy a törődéssel, hűséggel kapcsolatos vélekedésem, hogy jó nőnek érezhetem magam, gátlások nélkül.
2019. okt. 29. 11:12
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésből adódóan azt már tudjuk, hogy veled NEM szexelnek. :D
2019. okt. 29. 11:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Mellékesen, az emberek egy része dolgozik, tanul...stb. Tehát nem egymást kísérgetik az utcán. Ebből az következik, hogy sok egyedül járkáló férfi és nő van az utcán, de ettől még nem biztos, hogy szingli, ahogy az sem, hogy van kapcsolata.És az sem, hogy dugópajtija van.
2019. okt. 29. 11:20
 17/23 anonim ***** válasza:
28%
Kettőt biztosra vehetsz hogy velem(is).
2019. okt. 29. 11:34
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
En speciel leszarom, hogy a jo nok kivel kettyintenek. Bar most van baratnom, aki szinten csinos, szoval o remelem csak velem, mert ha nem akkornqurva nagy gaz van. :D
2019. okt. 29. 11:45
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
A párjukkal szexelnek, vagy több pasival is folytatnak viszonyt, akár gruppenszexelhetnek is, leszbik is akadhatnak köztük, vagy műpéniszt használnak. Vagy pasijuk is van, meg műbrokit is használnak, mikor melyikre támad gusztusuk. Vagy csak ujjazzák magukat. 36/n
2019. okt. 29. 12:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Valaki őket is unja.

Mellesleg TALÁN veled is szexelnének, ha nem a Gyakorin írogatnál, hanem odamennél és leszólítanál közülük párat.

2019. okt. 29. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!