Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek milyen testarányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek milyen testarányok?

Figyelt kérdés

Helló!

180 cm 90-95 kiló vagyok. Ezek az adatok mennyire lankasztóak? Tudom, le kellene fogyni, rajta vagyok de nem megy gyorsan. Szóval mi így a véleményetek?

2010. júl. 17. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
180/93 vagyok!20éves. nagyon jól érzem magam így! voltam szálkás izmos testalkatú is, sportnak köszönhetően ugrálnom kellett egyik súlycsoportból a másikba, így van salyát tapasztalatom! sok mindentől függ, csontozat, testzsír-izom aránya! De a legfontosabb,hogy magadnak felelj meg, és csak utána a többi embernek! én kis pocival is rendelkezem,de így érzem magam a legjobban! ajánlom,h Te se a számokra hagyatkozz....hanem amikor belepillantasz a tükörbe, egy olyan embert láss, aki lenni szeretnél!
2010. júl. 17. 15:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Uccsónak igaza van. :)

A lényeg, h el tudd fogadni magad.

18L

2010. júl. 17. 16:59
 13/18 anonim ***** válasza:

hát számomra lankasztó mert pasi vaokXD

am nincs probléma az arányokkal

2010. júl. 19. 09:17
 14/18 anonim ***** válasza:

kis túlsúly van (ha izmos lennél nem írtál volna kérdést)

sportolj v vmi, fogyókúrázz, tesómnak cigi is sokat segített de azt nem ajánlom na mind1 sok sikert

16/F

2010. júl. 19. 09:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Sztem ez k_rva jó sőt még kellene rád vagy 5kg persze izomba kellene,járjál edzeni,hidd el,neked pikkpakk menne mert magas vagy viszonylag.

22F

2010. júl. 19. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen rendben van :) A vőlegényem is ilyen arányokkal rendelkezik kb, nagydarab, de nem kövér, hájas, hanem pont jó!

19/L

2010. júl. 19. 10:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Fiu vagy akkor a legobb modszer a testepites ... vagy a kuzdosportok ahol napi 3 km ert szaladtatnak vagy meg tobbet ...

a lenyeg hogy a tested napi 6 orat kondiba legyen es nagyon sokat izadj mert akkor leizadod a felesleges zsirt magadrol ...

2010. júl. 19. 11:11
 18/18 anonim válasza:
Ha fiú vagy akk sztem semmi gond nincs az alakoddal Én pl pont az olyan fiúkat szeretem akik egy kicsit pocakosabbak és aki mellett nőnek érezhetem magam... aki fel tud emelni stb. sztem az a jó ha reggel felkelsz és odabújsz a párodhoz és nem szúrja ki a szemedet az izma hanem egy macihoz bújsz hozzá sokkal jobb sztem...
2010. júl. 19. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!