Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek milyen testarányok?
Helló!
180 cm 90-95 kiló vagyok. Ezek az adatok mennyire lankasztóak? Tudom, le kellene fogyni, rajta vagyok de nem megy gyorsan. Szóval mi így a véleményetek?
első vagyok.Mindenkinek más jön be. :) Én pl csaj vagyok,viszont duci,még is van aki így elfogad,bár most nem. :D
Kicsit fogyj le és jobb lesz. :) Mielőtt jönne,hogy miért én osztom az észt,aki ugyanúgy feleslegekkel küszköd,azért,mert én is rajta vagyok az ügyön. :D
18/L
Szerintem ez nem gáz. :D
És nem is "lankasztó" ;)
Csak az nem mindegy, hogy az az x pluszkiló, ami rajtad van, az miből áll?
Mármint, h mennyire van benne izom?
Mert az sem mindegy ugye. Na meg attól is függ, h milyen a csonzozatod...
szerintem addig semmi gond, amíg el tudod fogadni magad. nekem spec mondjuk a vékony srácok jönnek be, de pl az egyik barátnőm szóba se áll olyan fiúkkal, akiknek nincs kis pocakjuk :D mert szerinte az olyan cuki :) hát ízlések és pofonok, de nem vagyunk egyformák, sok csajnak a "mackós" srácok jönnek be.
viszont ha te nem érzed magad jól a bőrödben, akkor már csak azért is fogyj egy kicsit h több önbizalmad legyen, és életvidám kisugárzásod legyen :)
én pl. egy olyan pasival nem is érezném jól magam, ha 70 kiló alatt van.... (persze nem 160 kilós pasiaim szoktak lenni:-D)
sztem nem baj, nekem se lenne az:-P
Nem olyan vészes.Én 173/67-69 vagyok.
Ha érdekel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!