Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek milyen testarányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek milyen testarányok?

Figyelt kérdés

Helló!

180 cm 90-95 kiló vagyok. Ezek az adatok mennyire lankasztóak? Tudom, le kellene fogyni, rajta vagyok de nem megy gyorsan. Szóval mi így a véleményetek?

2010. júl. 17. 13:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Lány vagy,vagy fiú?
2010. júl. 17. 13:36
 2/18 A kérdező kommentje:
Sorry. Fiú.
2010. júl. 17. 13:36
 3/18 anonim ***** válasza:

első vagyok.Mindenkinek más jön be. :) Én pl csaj vagyok,viszont duci,még is van aki így elfogad,bár most nem. :D

Kicsit fogyj le és jobb lesz. :) Mielőtt jönne,hogy miért én osztom az észt,aki ugyanúgy feleslegekkel küszköd,azért,mert én is rajta vagyok az ügyön. :D

18/L

2010. júl. 17. 13:39
 4/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem gáz. :D

És nem is "lankasztó" ;)

Csak az nem mindegy, hogy az az x pluszkiló, ami rajtad van, az miből áll?

Mármint, h mennyire van benne izom?

Mert az sem mindegy ugye. Na meg attól is függ, h milyen a csonzozatod...

2010. júl. 17. 13:41
 5/18 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy mennyi idős vagy? :)
2010. júl. 17. 13:42
 6/18 anonim ***** válasza:

szerintem addig semmi gond, amíg el tudod fogadni magad. nekem spec mondjuk a vékony srácok jönnek be, de pl az egyik barátnőm szóba se áll olyan fiúkkal, akiknek nincs kis pocakjuk :D mert szerinte az olyan cuki :) hát ízlések és pofonok, de nem vagyunk egyformák, sok csajnak a "mackós" srácok jönnek be.

viszont ha te nem érzed magad jól a bőrödben, akkor már csak azért is fogyj egy kicsit h több önbizalmad legyen, és életvidám kisugárzásod legyen :)

2010. júl. 17. 13:43
 7/18 anonim válasza:
Hát én 182centimmel vagyok 75kiló, kb az osztályomban mindenki ilyen arányokkal van, persze vannak kivételek.. 18f
2010. júl. 17. 13:48
 8/18 anonim ***** válasza:
utolsónak: egyáltalán nem az számít h mennyi az osztálytársaid átlagos testsúlya már bocs...
2010. júl. 17. 13:49
 9/18 anonim ***** válasza:

én pl. egy olyan pasival nem is érezném jól magam, ha 70 kiló alatt van.... (persze nem 160 kilós pasiaim szoktak lenni:-D)

sztem nem baj, nekem se lenne az:-P

2010. júl. 17. 15:10
 10/18 anonim ***** válasza:

Nem olyan vészes.Én 173/67-69 vagyok.

Ha érdekel: [link]

2010. júl. 17. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!