Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Pár hónapja beszélünk, neki eddig volt barátnője, nekem barátom, úgyhogy haverkodtunk...
Vele két hete szakítottak, velem is.
Mindent megbeszélünk...
Volt, hogy felhívott és három órát beszéltünk, mondjuk akkor épp az utolsó randijuk volt a téma , de aztán egy idő után már saját magunkról beszéltünk.
Eléggé magam alatt voltam kérdezte, hogy mire van szükségem, én meg írtam, hogy nem tudom,semmire..
Majd a válasz: rendben azért szólj,ha szükséged van bármire.
Kitalálta egyik este, hogy nézzünk együtt filmet... ő akkor ért haza munkából, késő volt már, úgyhogy nem úgy, hogy át jön, hanem egyszerre indítjuk el a filmet és közben írunk egymásnak és megbeszéljük mi történik.
Elég sokszor hozza még szóba az exet.
Ezek alapján lehetséges, hogy valóban többen akar?
Főleg, hogy most van túl egy szakításon? Vagy lehet ő sem veszi észre ezeket?
Egyébként nem tudom... nagyon aranyos férfi, de nem gondolnám... azért gondoltam, hogy megkérdezem mások véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!