Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm,akivel régebben sokszor szemezgettünk,néha jókat is nevettünk együtt. Egy ideje viszont más lett,mintha kerülne,ha valahol ott vagyok,ő elmegy a közelből, észrevettem,hogy kissé mintha feszült lenne a közelemben. Ha ha elmegyünk egymás mellett, akkor mereven a földet bámulja végig,illetve ha köszönök neki,akkor épphogy kiprésel a fogai közt egy ''hellót''. Nem tudom miért lett ilyen velem. Néha észreveszem, hogy suttyomban rámnéz. Sajnos van barátja,de attól függetlenül vágynék rá. Mi lehet ez a különös viselkedés?2015. nov. 4. 14:46
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy várta volna, hogy lépj valamit, de te nem tetted. Elege lett, és már nem akar tőled semmit.
2/2 anonim válasza:
Meg is adtad rá a választ. Van barátja, azaz nem akar tőled semmit. Egyébként szerintem tetszel neki, de pont azért kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!