Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, mennyire gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mennyire gáz ha egy pasi szinte semmihez sem ért?

Figyelt kérdés
Nem ért az autókhoz, a villanyhoz, a vízvezetékhez, stb. Szereléshez, javításhoz tök hülye. Ha elromlik bármi, szerelőt kell hívni. Tolerálnátok az ilyet, ha amúgy jól keres a szakmájában, meg művelt?
2019. okt. 27. 12:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ki tudja, csak nem akarja. Ha a tekerő mozdulat megvan, akkor tudja.
2019. okt. 27. 13:44
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Azt hozzáteszem, hogy nekem a szöggel, fúrással van a bajom, ezek szerint egyedüli panellakóként tudom, hogy betonfalhoz más fúró kell, és szöget sem nagyon lehet a falba verni.
2019. okt. 27. 13:45
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
pl panellakásban kevesebb a gond, ott nem kell sok mindenhez érteni. De ha már családi ház van, ott a férfiak java elég jó szerelő, ácsoló, stb. LEgalábbis voltak annó barátnőim, elmentem jópárszor hozzájuk, édesapjuk állandóan fúrt-faragott-flexezett munka után. Kinti betonozás alap volt, mellékhelyiségre palát felszerelni, kutyakifutó készítése, stb. Itt is rengeteg a környékünkön a kertes ház, az átlag ember nem hív szakembert itt a legtöbb dologhoz, maga csinálja meg. Saját maguk szerelik az autót is meg, ékszíj csere, autógumi csere, ezek mind alap dolgok.
2019. okt. 27. 13:46
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Kizaro ok. Nem szeretem a nem talpraesett embereket
2019. okt. 27. 14:12
 15/20 Estádio de Felchút ***** válasza:
64%

#12: panelban vasbeton van; oda férfiember kell, nem tápos b..igyerek.

Villanyhoz, gázhoz meg ne nyúlkáljon csak szakember.

Alap dógokhoz persze illik érteni, hacsak nem vagy tápos b..igyerek.

2019. okt. 27. 14:17
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
#19: a nem tudja vagy nem akarja, az két különböző dolog.
2019. okt. 27. 14:58
 17/20 anonim ***** válasza:
23%
És én lennék a bvzigyerek?
2019. okt. 27. 15:14
 18/20 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egy pasinak illik tudni kereket cserélni autó motorterében levő alkatrészeket megismerni...azt szeretném kihozni ebből,hogy egy szerelő át ne verje. Bogrács alá egy fatuskót összehasogatni. Egy kilazúlt csavart visszahúzni a helyére,megfelelö szerszámmal. Csapbetétet kicserélni.(mit kell elzárni előtte sarokszelep vagy vízóra). Gázpalackot kicserélni (fordított menetes 24-27 es kulcs). Szekrényajtót beállítani. Benzines kisgépet beindítani.
2019. okt. 27. 15:57
 19/20 anonim ***** válasza:
30%
Engem ez nem érdekel, valószínűleg szóba sem kerülne, amíg el nem romlana valami az együttélés folyamán.
2019. okt. 27. 18:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy èrdekes kèrdès. Nőkènt meg tudok csinálni sok mindent a ház körül: vèsès,kisebb glettelèsek, új csaptelep beszerelése,fúrás,polcok felszerelése,autón kerèkcsere, lapra szerelt bútorok összeállítása stb. Furcsa lenne,ha a fèrfi,aki mellettem van, ilyen apróságok miatt is szakembert hívna. Nem tudom, mennyire tolerálnám.
2019. okt. 28. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!