Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, mennyire gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mennyire gáz ha egy pasi szinte semmihez sem ért?

Figyelt kérdés
Nem ért az autókhoz, a villanyhoz, a vízvezetékhez, stb. Szereléshez, javításhoz tök hülye. Ha elromlik bármi, szerelőt kell hívni. Tolerálnátok az ilyet, ha amúgy jól keres a szakmájában, meg művelt?
2019. okt. 27. 12:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%

A villanyhoz ne is nyúljon, aki nem villanyszerelő.

AMúgy engem a többi sem érdekel. Én is szerelőt hívok. Jobb a profi munka, mint az amatőr barkácsolás.

2019. okt. 27. 12:45
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy villanykörtét ki tud cserélni? :-)

Ha meg tudja fizetni a szakembert, és nem kontárkodik Mekk Elek módon, nem érdekel, hogy nem ért ilyen dolgokhoz. Amikor a lakásomat vettem, és elkezdtük apámmal a felújítást intézni, egy rakás hülye megoldást találtunk, alig volt valami, amihez nem kellett hozzányúlni.

2019. okt. 27. 12:50
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
Persze. De akkor én sem főzök, takarítok, varrok vagy csinálok otthon semmit. Nem azért, mert nem értek hozzá, hanem ha ő is megteheti, akkor én is játszhatom a hülyét olyan dolgokban, amir elég rákeresni sok esetben.
2019. okt. 27. 12:59
 4/20 anonim ***** válasza:
39%
Az nem zavar, ha vízvezetéket, villanyt nem tud szerelni. Ahhoz jobb szakembert hívni. De kisebb dolgokat tudjon megcsinálni. Pl beverni szöget a falba, villanykörtét cserélni, bútorlapokat összeszerelni.
2019. okt. 27. 13:02
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Van párom, ne aggódj. De ő nem egy szakbarbár szerencsétlen úgyhogy mellette szívesen csinálok dolgokat
2019. okt. 27. 13:03
 6/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az elég egy nőnek, hogy be tudsz fúrni egy lyukat a falba vagy ha vesztek a jyskben egy bútort, akkor azt útmutató alapján össze tudod rakni. Plusz egy szobát lefesteni adott esetben sem nagy kunszt. És meg tudsz főzni 10 dolgot. Ennyi elvárható egy pasitól is 30 felett.
2019. okt. 27. 13:19
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

Azért a villsnykortet és ilyeneket ne vegyük már ide. Azt dedanyam is kicserelte.

Ikeas bútort magam is összerakok. Max. úgy segít, hogy mondom, mit fogjon.

2019. okt. 27. 13:23
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy jó ember, akkor nem nagy gáz. Az emberi értékek a fontosak.
2019. okt. 27. 13:23
 9/20 anonim ***** válasza:
69%

A villanykörtét én sem értem. Az az a szint, hogy ha elfogy a vécépapír, teszek újat a tartóba.

Igazából boldogabb lennék, ha a főzéshez értene. Nekem itt a lakásban 8 éve nem volt semmi szerelnivaló. Vagy ha volt, azt magam megoldottam.

2019. okt. 27. 13:35
 10/20 anonim ***** válasza:
77%
Villanykörtésre reagálnék. Lehet hogy dedós szint. De a környezetemben pl van olyan pasi aki azt sem tudja kicserélni. Falba lyuk fúrás, szög beverés, bútorlapok összeszerelése szintén nagy falat neki. Én ennek okán emeltem ki a válaszomban ezeket.
2019. okt. 27. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!