Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi nem szeretek Vele szexelni?
Fogalmam sincs mibol gondolja ezt, kb naponta szexelunk elofordul hogy ketszer is. Az utobbi egy ket hetbe sertodott be ezen mert nem engedtem hogy magara huzzon mert olyanom volt hogy csak leszopni akartam, vagy mikor O okozott volna nekem oromot nem engedtem mert jobban elveztem akkor a “sima” szexet. 😃
Epp tegnap is, talan par percig szexeltunk mert nekem tobb kedvem volt az oralis szexhez es mert imadom hallgatni amiket kiad hangokat:)
Sokszor kezdemenyezek nala es mondtam is higy butasag amit gondol nagyon jo vele minden, akkor olyanom volt hogy ehhez voltkedvem.. nem is ertem..
Nem tudtam neki sehogy se megmagyarazni hogy nagyon jo vele a szex, es ezeknel az alkalmaknal epp mashoz volt kedvem nem szabadna zokon vennie mert butasag.
Adnatok tippeket kerlek meg hogyan hathatnek ra mert latom rajta hogy butasagokat hisz... Egyebkent 35+
En 27N
Én nem értem a problémáját, komolyan.
Valóban fontosabb nekem, hogy a nő kinyúljon a végén erőtlenül, de ha ha még úgy dönt, hogy most én nyúlok ki, az miért volna baj?
Azt se értem, hogy te miért nem engedted a nyalást, ha egyszer jobban élvezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!