Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi erről a véleményetek? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményetek? Nem merek szellenteni a párom előtt. Szerintetek normális 3év után? 20/L

Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt, ő már az első hónapok után mert előttem én eddig 1x véletlenül..és akkor is sírtam,hogy milyen gáz meg az a meglepődött feje..hat igen. Meg félek,hogy utána nem tart majd nőiesnek, nagyon önbizalomhianyos vagyok.
2019. okt. 24. 23:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
Nekem tetszik, hogy nem vagy bunkó, és nem teszed meg. Nem vicces ez a dolog.
2019. okt. 25. 06:30
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Azt gondolom ezt a pasik lazábban kezelik.

Nem baj ha nem akarod előtte de azért sírni ha kicsúszik, nem kéne.

Én is megprobalom félrevonulva intézni.

Mi azt szoktuk mondani egymásnak, hogy én a helyedben most nem jönnék ide😁 Ha pedig hangos akkor egy bocsi, és kész.

Azért azt remélem tudod, hogy visszatartani nagyon nem egészséges. Inkább pukizzon előttem a párom, mint hogy valami baja legyen.

2019. okt. 25. 07:24
 13/22 anonim ***** válasza:
37%
Komoly le lettem nullara pontozva mert nem fingok a pasim elott?eleg betegek vagytoi ti
2019. okt. 25. 07:59
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó! Nyugi én is,mert én sem pukizok előtte és undorítónak tartom amikor az ember pofájába sz*rnak 😁😁😁
2019. okt. 25. 09:34
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg azért lettél, mert idejöttél igazolni/megerősíteni a kérdező már egyébként is beteges mértékű szorongását, illetve támogatni az idióta (és baromi káros) "egy NŐNEK ilyet nem szabad!!!" felfogást.
2019. okt. 25. 09:54
 16/22 anonim ***** válasza:
66%

Szamodra nehezedre esik atemnni a masik szobaba es nem az orra ala fingani? Mert akkor nagyon sajnalom a parod . En a baratomnak egyszer beszeltem valamit a menstruaciorol es szolt h errol inkabb o nem szeretne tudni. . Nyilvan pasi es pasi kozott is van kulonbseg :) Harmadszorra is leirom h nem noies de nyugodtan csinald elotte, falun lehet maskepp mennek a dolgok.

Kerdezo: nem azt mondom h egy nonek nem szabad pukiznia, de ha megvan ra a lehetoseged(es miert ne lenne) , vonulj arrebb

2019. okt. 25. 10:02
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Most komolyan úgy próbálsz sértegetni, hogy lefalusizol? :D Nem csodálom, hogy a vidékiekben negatív kép él rólunk. Egyébként nem beszélt rólam senki, szándékosan én sem fingok oda, ahol tartózkodnak mások is, de ennek nem az az oka, hogy még a létezését is el akarom titkolni a legalapvetőbb testi funkcióimnak, mint a kérdező, mert az "nem nőies" (végül is nem hús-vér emberek vagyunk elsősorban, hanem a párodhoz hasonló éretlen és intoleráns kisfiúk fantáziáinak a megtestesülései, valóban), hanem az, hogy igyekszem a szagoktól megkímélni a környezetemet, de nem fogok ügyet csinálni abból, ha véletlenül kicsúszik, aki ennyitől kiábrándul, az mehet isten hírével.

Egyébként ugyanúgy állsz a pasidhoz, ahogyan ő hozzád? Rosszul vagy, ha valamilyen formában szembesülni kényszerülsz pl. azzal a ténnyel, hogy működik az emésztése? Vagy az más, mert ha egy csávó fingik be, az férfias? Csak kíváncsiságból kérdezem.

2019. okt. 25. 10:30
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem esik jol nekem se ha elszellenti magat , nyilvan nem fogom emiatt kidobni, de nem tudok rajta nyitott szajjal hahotazni h huu ez aztan jo nagy volt kedves ,mindjart tolok ra egy kontrat.

Es am nem sertegetni probaltalak, gondolom vannak pasik akik ezt nem teszik szova , ez ellen lazadhatsz, de ez akkor is visszataszito

2019. okt. 25. 10:57
 19/22 anonim ***** válasza:
65%

Öö,én videki vagyok. Egy picike városból származok,de életem 37 éve alatt egyszer sem hallottam sem a szüleimet sem a testvéreimet pukizni. Lehet,hogy nem vagyunk élőlények? 😁De itt Pesten sok élőlény van,még a boltban,sorbanállás közben is jól hallhatóan vannak élőlények. Nem vagyunk egyformák,nálunk nem volt soha divat a másik jelenlétében pukizni. Ezt,ugyanúgy mint a böfögést/büfögést,lehet diszkréten is,nem kell,hogy 3 emelettel feljebb is megdörzsöljék a hasukat,hogy "eeez igen,nekem is jól esett"

De ki hogy szokta meg.Van aki szivesen sz*rik a másik szájába. Mi pedig tekintettel vagyunk a többeikre és nem tesszük ezt.

2019. okt. 25. 12:01
 20/22 anonim ***** válasza:
87%

Sírni nem kell éppen emiatt.

Máskülönben én még a szüleim előtt sem szeretek, nem hogy a párom előtt, ha tehetem, akkor visszatartom, ez amúgysem esik nehezemre. Bár nem ítélek el mást emiatt.

2019. okt. 25. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!