Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb hazugság, amit mondott neked a párod?
A lany akit tenyleg szerettem az ágyba összebújva azt mondta a szemembe,hogy szeret engem.2 hét mulvá már egy másik srác adatlapjára azt irta ki nyilvánosan hogy : Ő az én életem szerelme.Kis macikám..
Ennyit jelent a "szeretlek" szó egyeseknek..
"tökéletes vagy nekem"
"anyám imád téged"
"nem kavarok más lányokkal"
Sose csaltalak meg ,akkor sem amikor még nem találkoztunk de már szerettelek (csak véletlen hullott a farka az exébe többször is) Ezt nem vágom a fejéhez,mert akkor még személyesen nem találkoztunk csak telefonon beszéltünk.
- A c*gány kwa rám van szállva nem kopik le rólam (amikor kapott fotót a kwatól a válasz"túl sok a ruha,olyat küldj amin nincs rajtad"
És még lehetne sorolni....van ezer más is,kényszeres hazudozók.... 😑
"Szeretlek és bármit megtennék érted"
Az első akadálynál elhagyott.
"Ő csak egy barát, semmi több"
Aztán mikor a csaj szexi képet küldött neki, nagyon "imadta azt a gyönyörű testét".
De a "szeretlek", "te vagy nekem az első" és a "bármit meg tennék érted", az is megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!