Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ismertek olyan lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ismertek olyan lányt?

Figyelt kérdés

Aki kibontott hajjal jól néz ki, de ha össze van neki fogva, akkor nem? Lehet olyan, hogy összefogott hajjal valakit csúnyának láttok, de kibontott hajjal meg szépnek?

Mekkora a jelentősége annak, hogy egy lány hogyan hordja a haját?

23/l

2019. okt. 24. 15:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Kicsit paranoiás vagy.

De akkor most “flegmulva” búcsúzom is tőled.:D

2019. okt. 25. 15:05
 22/25 anonim ***** válasza:

"Ami fel van kötve, az még mindig a lófarok. Kis fogalomzavar, de nem baj."

Hát nem tudom, lehet én jövök túlművelt helyről, de nálunk ezt a mondatot szimplán flegmulásnak lehet nevezni. Bár én sem vagyok sem a fonémák sem a morfémák tudósa, de egy mondathoz tudok jelentést és hangsúlyt is biztosítani, ami a te esetedben nem inkább okító mintsem lenéző volt:)

Paranoiám pedig valóban lehetséges hogy van, de nem épp itt fog előjönni:)

2019. okt. 25. 15:14
 23/25 anonim ***** válasza:
a szó, amit keresel: flegma. Ragozása: flegmán.
2019. okt. 25. 15:46
 24/25 A kérdező kommentje:
Ne szólj neki, csak megsértődik úgyis, hiszen csak neki lehet igaza.:D
2019. okt. 25. 15:49
 25/25 anonim ***** válasza:

"a szó, amit keresel: flegma. Ragozása: flegmán."

A flegmulszot kerestem. Nem rossz ez a szó sem, kicsit olyan mint a mert -->mer, parasztos:D

"Ne szólj neki, csak megsértődik úgyis, hiszen csak neki lehet igaza"

Igen bizonyára:)

Úgy beszélek mással ahogy más velem:) Ha valaki kulturált ír/beszél velem és hasonló hangsúlyban válaszolok akkor meg a s.ggét nyalom vagy hogy van ez?

2019. okt. 25. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!