Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ismertek olyan lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ismertek olyan lányt?

Figyelt kérdés

Aki kibontott hajjal jól néz ki, de ha össze van neki fogva, akkor nem? Lehet olyan, hogy összefogott hajjal valakit csúnyának láttok, de kibontott hajjal meg szépnek?

Mekkora a jelentősége annak, hogy egy lány hogyan hordja a haját?

23/l

2019. okt. 24. 15:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Az enyém is hasonló, mint neki.
2019. okt. 24. 16:30
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Szeretlek Cuncus.
2019. okt. 24. 16:37
 13/25 anonim ***** válasza:
Nekem lapos, egyenes a hajam alapból, így kibontva szörnyen áll, lófarokban jobb (magasan). Én így hordom, mert egyszerű és a hajam sincs útban. Viszont ha kezdek valamit vele, akkor kiengedve már dícséretet is kaptam rá. Ha valamivel göndörebb hajam lenni, vagy lenne kis volumene, többet hordanám úgy. De szerintem a hajviselet nem számít annyit, mint a hajstílus (szín, hosszúság).
2019. okt. 24. 18:37
 14/25 anonim ***** válasza:

Felkötve borzalmas. A hajfánk vagy mi meg a "könyvtáros néni" haj rettenet.

Én akárhány férfival beszéltem eddig mind utálta. Egy sima kiengedett haj, vagy akár lófarok is bőven jobb mint ezek.

Még hallottam valamelyik youtube videós csajtól is hogy "a pasim utálja ha így felkötöm". Na mondom legalább nem beszari hogy megmeri mondani az asszonynak mi a helyzet:D

2019. okt. 25. 07:16
 15/25 A kérdező kommentje:
9: A felkötve ugyanaz, mint a lófarok.....
2019. okt. 25. 09:07
 16/25 anonim ***** válasza:

Gondolom ez nekem jött

[link]

[link]

Ezekre értik hogy fel vannak kötve.

2019. okt. 25. 14:40
 17/25 A kérdező kommentje:

Igen, ez konkrétan konty.

Ami fel van kötve, az még mindig a lófarok. Kis fogalomzavar, de nem baj.

2019. okt. 25. 14:44
 18/25 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy "fiúként" csak megmutatni tudom mire gondolok nem pedig szakszavakkal megfogalmazni a női divat minden nyűgét/baját. Sajnálom hogy nem női cikkeket/lapokat olvasgatok szabadidőmben.

Majd igyekszem én is ilyen felvilágosult lenni mint te vagy, hátha nem írok ilyen balgaságokat :(

2019. okt. 25. 14:54
 19/25 A kérdező kommentje:
Semmi baj, nincs azzal gond, ha az ember nem tud mindent. Ilyenkor tudomásul kell venni, hogy tévedtél, nem pedig megsértődni.
2019. okt. 25. 14:56
 20/25 anonim ***** válasza:

Szimplán a viselkedésed tükröztem ebben nincs sértődés.

Te flegmulva "világosítottál fel" én pedig flegmulva adtam rá neked egy választ.

2019. okt. 25. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!