Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ismertek olyan lányt?
Aki kibontott hajjal jól néz ki, de ha össze van neki fogva, akkor nem? Lehet olyan, hogy összefogott hajjal valakit csúnyának láttok, de kibontott hajjal meg szépnek?
Mekkora a jelentősége annak, hogy egy lány hogyan hordja a haját?
23/l
Felkötve borzalmas. A hajfánk vagy mi meg a "könyvtáros néni" haj rettenet.
Én akárhány férfival beszéltem eddig mind utálta. Egy sima kiengedett haj, vagy akár lófarok is bőven jobb mint ezek.
Még hallottam valamelyik youtube videós csajtól is hogy "a pasim utálja ha így felkötöm". Na mondom legalább nem beszari hogy megmeri mondani az asszonynak mi a helyzet:D
Igen, ez konkrétan konty.
Ami fel van kötve, az még mindig a lófarok. Kis fogalomzavar, de nem baj.
Sajnálom, hogy "fiúként" csak megmutatni tudom mire gondolok nem pedig szakszavakkal megfogalmazni a női divat minden nyűgét/baját. Sajnálom hogy nem női cikkeket/lapokat olvasgatok szabadidőmben.
Majd igyekszem én is ilyen felvilágosult lenni mint te vagy, hátha nem írok ilyen balgaságokat :(
Szimplán a viselkedésed tükröztem ebben nincs sértődés.
Te flegmulva "világosítottál fel" én pedig flegmulva adtam rá neked egy választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!