Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy sok nő, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy sok nő, nem tudja elfogadni magát annyinak, amennyi?

Figyelt kérdés

Millió ilyet látni az én környezetemben is, 40 - 45 éves nők, van aki kicsit több, és képtelen elfogadni, hogy már nem 20 25 esetleg 30 éves.

Mindig bizonygatja pl képekkel a közösségi oldalon, hogy jobb egy érett 40es, mint egy éretlen 20as, vagy hasonló szöveggel, meg alapból a megjelenés, most kezdi el magát úgy festeni mint annak idején kellett volna, úgy öltözik sok, hogy az már idétlen, és nem gusztusos szép nőhöz illő, aki tudja és tiszteli is a korát.

Ez miből fakad? Előfordul, hogy én is egyszer ilyen leszek?

2019. okt. 23. 16:19
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen lehetsz nem láttalak.

Nem rég viszont olyat láttam, hogy kB 55 éves nő állított be a boltba, kis cicanadrág semmi nem takarta a fenekét mert rövid kabát volt rajt, és szépen át is látszott a fenekén, és nem volt egyatalan dekoratív sem, smink az megint olyan volt, hogy erősen fekete kihúzott szemöldök, vörös rúzs, buliba nem megy úgy el az ember.

Kíváncsi voltam a véleményekre, ez egy kérdezős oldal, van itt több millió kérdés, ez az egy már elfér, ha valakit bánt vagy nem érzi ideillőnek, akkor úgyis válaszol egy másikra, ezt kikerüli.

2019. okt. 23. 17:58
 22/32 anonim ***** válasza:
85%

Akkor elmondom, hogy miert van ez a jelenseg. Amiota a ferfiak elkezdtek hangoztatni, hogy egy no csak 16 es 25 kozott er valamit, azota, kb muszaj fiatalnak latszani, ha meg valaha ebben az eletben ferfit akar maga melle az ember.

Nem hiszem, hogy aterzed, hogy milyen az amikor 40 evesen mar mindenki asszonyomnak hiv es atnez rajtad, mert mar nincs reproduktiv erteked. Iszonyat szar latni, hogy eddig jo voltal, de egy bizonyos eletkor utan mar nem, nem szamit, hogy milyen a szemelyiseged.

Szoval ezert elnek ezek a nok a multban, mert ez maradt nekik, a fiatalsag emleke.

2019. okt. 23. 18:16
 23/32 anonim ***** válasza:
Őszintén, van elég sorozat a neten, hogy ne érdekeljen, ki mit hord. Ha meg valamit ízléstelennek tartok, azt kortól függetlenül teszem. Pl. a pitsanadrág mindenkin ronda SZERINTEM. Semmivel nem tartom rondábbnak egy 90 kilós vagy egy 60 éves nőn, csak nekem nincs pötsöm, ami áll a cicukra.
2019. okt. 23. 18:23
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, tényleg hasznos volt ez a válasz, leírtad mi miatt van. Egyet is értek vele, majdnem hogy a 40es és az 50es férfiak zöme is inkább a 20 éveseket kerülgeti, pedig vannak nagyon vonzó 40 és 50 évesek is, érthetetlen.

Én úgy gondolom ha egy 16 éves hord olyan nadrágot akkor fiatalság, vagy még nem úgy látja a dolgokat, majd komolyodik. Na de ha egy 40 éves, akkor az érthetetlennek tűnik

2019. okt. 23. 19:44
 25/32 anonim ***** válasza:

Én 42 éves vagyok és pont úgy öltözködöm, mint 20 évvel ezelőtt. Mielőtt fölvonnád a szemöldököd ez így néz ki:

tanárnő vagyok. Melegben egy virágos nyári ruha, kis kardigán, szandál. Hidegben farmer vagy egy nadrág (fekete, szürke vagy bordó), csizma, egy blúz vagy póló, bentre szintén kis kardigánnal. Haj laza kontyban vagy kiengedve.

Fiatalon sminkeltem néha (nagyon halványan) manapság szinte soha, a bőröm szép. Ugyanaz a stílusom és senki nem néz többnek harminc egynéhánynál. Szerintem 10 év múlva is így fogok öltözni, jól érzem így magam.

2019. okt. 23. 20:08
 26/32 anonim ***** válasza:
63%

" Amiota a ferfiak elkezdtek hangoztatni, hogy egy no csak 16 es 25 kozott er valamit, "

Nem unalmas még ez a hülyeség? A férfiak nagyobb része nem a lányával akar kapcsolatot. Másrészt, hiába akar, mert a fiatal lányok nem egy papira vágynak. max. ha kőgazdag.

2019. okt. 23. 20:52
 27/32 anonim ***** válasza:

Te egyenként sanszos hogy ilyen leszel :)

Túlságosan érdekelnek masok

Sokszor a férfiak meg sem tudjak mondani hány éves vagy.

A sötét főleg piros rúzsról meg annyit hogy 30 alatt megtiltanám ,a cicanadragot meg mindenkinek

2019. okt. 23. 22:46
 28/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, szerintem ez csinos viselet, teljesen helytálló 😊

A cicanadrág nagyon jól tud kinézni egy hosszabb felsővel.

Szerintem is van olyan, hogy idősebb férfiak inkább fiatalabb lányokat néznek meg, arra csorgatják a nyálukat.

De van olyan is, hogy 35 éves a pasi, és 45 50 éves nő tetszik neki.

Bocsi a kérdésért, engem minden érdekel, valamire gondolok, valami a fejemben jár, szeretem megkérdezni másnak mi róla a véleménye

2019. okt. 23. 22:59
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 évesen mondom, hogy szerintem pozitív dolog, ha úgy öltözik és viselkedik valaki, ahogyan azt jónak, kényelmesnek, önazonosnak érzi, függetlenül a korától.
2019. okt. 24. 01:36
 30/32 A kérdező kommentje:
Igazából igen, de én itt úgy gondolom jó egy bizonyos határt szabni, persze ez igaz mindenre, viselkedésre is, pl ugyanúgy furának tűnhet ha egy 50 éves nő megy discoba, lehet valakinek fel sem tűnik, nem izgatja különösen.
2019. okt. 24. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!