Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy nálam 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy nálam 20 évvel idősebb férfiba. Elmondtam neki. Milyen ez egy 48 éves férfinak? Jól esik? Imponál? Vagy teher?

Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 12:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az imponációs része szerintem egyértelmű.

A másik részével kapcsolatban : Én tulajdonképpen csak sztároknál láttam olyat, hogy egy ilyen felállású kapcsolat hosszú távon működőképes lett volna. Személyes tapasztalatom nincs a témában, de amit a környezetemben láttam az gyakorlatilag megegyezik azzal, amit előttem leírt a 9-es válaszoló.Shakespeare-i kifejezéssel élve Sok hűhó semmiért. Nyílván mindenki magáért felel,illetve mindenhez két ember kell, mégis azt mondom, az valahol érthető, hogy 24 éves nő naiv, de azért a 40+-os családapának több esze is lehetett volna,pláne,hogy ő veszíthetett és veszített is többet. Na, de nem akarok senki felett pálcát törni. A 9-es az írása alapján érettebb lett az eset óta, reméljük rendbe jöttek a dolgai azóta. Neked pedig azt javaslom kérdező ha gondolod, próbáld meg, de amint kijönnek a feszültségek vess véget neki, ne raboljátok egymás idejét és minél hamarabb vége, annál kevesebbet szenvedtek mindketten. Viszont egy házasságba ne mássz bele ha fenn àll. Akkor se ha már elhidegültek.

2019. okt. 22. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj 10-es, amikor az embert elborítja a rózsaszín köd nem gondolkodik előre meg azt mondja lehet mással így volt, velünk biztos nem. Valahogy úgy képzeltem hogy szerves része lesz a baráti körömnek,a szüleim büszkék lesznek rám, örökké a tenyerén fog hordozni, minden helyzetben éretten és bölcsen fog viselkedni, a gyerekei nem lesznek része az életünknek, 50 évesen 30-nak fog kinézni és 25 éveseket megszégyenítően fog teljesíteni az ágyban. Igen,buta voltam,naív voltam, na és...ezt akartad hallani? Szívattak már érte eleget meg én megszenvedtem mellette,és utána is martam magamat eleget miatta,hogy hogy lehettem ilyen bolond és mit kerestem 2 évig egy hol lehangoló és fagyos, hol veszekedéstől hangos házban. De most már ez a múlt, lezártam, tanultam belőle. Mona Lisácskának meg köszike, nagyjából rendben vagyok, van új, rendes párom.
2019. okt. 22. 14:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

9# le a kalappal, hogy ezt leírtad. Én a másik oldalon állok és az exem elhagyott, majd visszajött. Hasonló dolgokat írt annó az exszeretője csak másképpen tálalta (nárcisztikusnak állította be, de már akkor tudtam, hogy alig ismerte), de te felvállaltad, hogy nem működött.

Mi csak azért nem maradtunk együtt, mert képtelen voltam feldolgozni a 26 év jó hazasság elárulását.

Kérdező, a rozsaszín szemüvegen át nem látod a fátöl az erdőt, de jobb lenne, ha elgondolkodnál azon, hogy nem minden arany ami fénylik.

2019. okt. 22. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt látom a környezetemben, hogy amíg tart a rózsaszín köd, addig működnek az ilyan kapcsolatok. Aztán az évek múlásával kiütköznek a különbségek. És többnyire a nőnek nem jó.
2019. okt. 22. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A fiatalságodat, a szépségedet áldoznád egy hapsiért, akinek ennyi idősen már bőven nem fiatal puncikat kéne hajkurásznia. Nem javaslom semmiképp.

Nekem egy ilyen vén görény tanította meg egy életre, hogy SOHA ne kezdj a fajtájával!...

2019. okt. 22. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!