Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Őszintén szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Őszintén szeret vagy maga se tudja?

Figyelt kérdés

Én egy hazassagban élő 32 éves nő vagyok és házasságban élek.

4 éve megismertunk egy férfit aki biszexualis.

És egymásba szerettunk. Egyfajta szeretoi viszony alakult ki köztünk.

Akkor még egyedülálló volt. Viszont amióta lett neki állandó férfi kapcsolata, párja, azóta úgy érzem engem hanyagol.

Jaaa ki felejtettem hogy van koztunk tobb mint 100km távolság.

A távolság nem is okozott akkora gondot, hogy találkozzunk viszont hogy neki lett párja az sokkal inkabb mivel szinte minden hétvégén együtt vannak. Én igy hiába szeretnék vele találkozni mindig hivatkozik hol munkára, hol a parjara, ...

Azt mondja hogy nem valtoztak az erzesei annak ellenere sem hogy lett állandó kapcsolata.

Viszont észre vette rajtam több alkalommal is a féltékenységet. Mivel en nem tudok annyit vele lenni.

De megbeszéltük ezt tobbszoris de ugy erzem ez a legnagyobb probléma koztunk hogy észre vette hogy féltékeny vagyok a parjara.

Lehet hogy emiatt halogatja a velem való együtt létet? Én nem tudok mit tenni de rossz hogy nem lehetek vele. Viszont úgy érzem ezt ő hisztinek veszi részemről es nem is érzem felőle azt a rajongast meg szerelmet mint előtte.

Nem tudom mit tegyek? Nagyon szeretem. Szeretnék én is vele lenni. Viszont úgy erzem kibuvokat keres hogy velem legyen. Már kerdeztem tole meg mondtam neki ha barmi van azt beszéljük meg. Ő azt mondja hogy ez természetes dolog hogy megbeszéljük.

Ha lenne valami azt mondja hogy megmondaná.

Lehet hogy en fujom fel a dolgokat? Nyáron voltunk együtt utoljára. Azóta ahányszor lett volna alkalmunk valami mindig közbe jött. Meg azt mondta ugy erzi hogy en eroltetem hogy legyunk már végre kettesben.

Ez most mit jelent részéről? En nem eroltetem hanem szeretnek vele lenni. Megertem azt hogy nehezebb össze hoznunk amióta neki is lett állandó kapcsolata meg a munka.. De velem mi a helyzet? Mint irtam nem tudom vele megbeszelni mivel ugyanazt feleli mindig hogy en is hianyzom neki higyjem el. Viszont magától mondjuk sosem mondja hogy hianyzom.. Lehet hogy tallonba tart vagy tenyleg szeret csak az zavarja hogy feltekeny vagyok vagy komolyan nem er ra? Miert nem mondja meg mit szeretne?

2019. okt. 22. 00:16
 1/4 A kérdező kommentje:

A férfi a férjemmel közös barátunk.

Viszont a férjem csak a nőket szereti.

És nem tud a kettőnk közti kapcsolatról sem.

2019. okt. 22. 00:21
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Raeroszakolod magad. O tovabblepett.
2019. okt. 22. 01:54
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

32 éves vagy,és nem esett le?

Le vagy pattintva.

Van párja,Te menj vissza a ferjedhez.

Ennyi

2019. okt. 22. 05:30
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Na mit jelent, azt, hogy le vagy szarva! Eddig se a selejt jellemedért találkozgatott veled, most lett párja, már nem kíváncsi rád, ennyi. Veled ellentétben nem akarja megcsalni azt, akivel együtt van, tudom a te fajtádnak ez meglepő, de bizony vannak ilyen emberek is.
2019. okt. 22. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!