Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a barátom szex közben megfogja a kezem, össze fonja az ujjainkat?
Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 17:56
1/13 Noren1989 válasza:
Nekem ez a bensőséges kapcsolat, vagy kézfétis jele.
2/13 anonim válasza:
kézfétis... XD Ez jó!
Csak szeret. Neki nem szex ez, hanem szeretkezés.
3/13 anonim válasza:
A Terminátor első részében volt ilyen ágyjelenet, lehet, hogy rajongó! :D
4/13 anonim válasza:
Ezen mit nem lehet érteni, de komolyan? Ez egy meghitt momentum és kész.
5/13 anonim válasza:
Mit jelent ? Azt h ehes .. istenem ,komolyan,? Ezert kerdest kiirsz?
6/13 anonim válasza:
Azt, hogy khurvára nem kéne neked még szexelned. Ez csak egy mozdulat.
7/13 anonim válasza:
k...rvára tényleg egy mozdulat..hidd el.
A csávó , aki engem kihasznált csak hosszú időn át, és kvázi pszichopata volt, ezt csinálta. sose volt szerelmes. kicsit sem. Sose akart...
9/13 Noren1989 válasza:
#2, én kurvàval is fontam màr össze az ujjaimat, pontosan a kézfétis miatt. +5 életerő, +2perc. :D
10/13 anonim válasza:
Azt, hogy nem én dugom rommá a kelyhedet és ez komoly probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!