Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy idegen srácba! Mit tegyek?
Most voltunk nemrég nyaralni a családdal és szemeztem a medencében egy sráccal ő is velem és láttam hogy érdeklem de nem jött oda meg aztán én se mertem mert ki tudja lehet nem is magyar:S és nem értenénk meg egymást... egyre többet szemeztünk meg vártam mikor jön megint abba a medencébe a gyomrom kavargott amikor megláttam...
beleszerettem és nem tudom elfelejteni :( mit csináljak?
ez nem szerelem csak fellángolás, mindenkivel előfordul ilyen, és a gyógyír az hogy álmodozz vele amíg jól esik, mert más esélytelen és egyszer majd ráunsz, vagy jön egy másik srác akitől ugyan így fog kavarogni a gyomrod:)
nem vagy te szerelmes csak fellángolt a szíved. majd elmúlik:)
1 válaszolónak: (ha tényleg te voltál bár kétlem) elég nehéz lehetett kiatlálni abban a csöpp bikiniben hogy fiú vagyok e vagy lány-.-' szánalmas
2. és 3. válaszolónak köszönöm az értelmes hozzászólást
az nem fontos hogy hol történt de legalább már kaptam válaszokat
köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!