Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férjnek is olyan a felesége, hogy hevenyészve terít meg? Én szeretem ha odafigyelve érkezik a tányéra az étel, anyám mindig mértani pontosságúan osztotta el a köretet a főételtől és mindig odafigyelt ezekre.
Az is az együttélés szabálya, hogy csak azt várod a háztartással kapcsolatban a párodtól, amit a lakótársadtól is, és azt teszed, amit mellette is megtennél.
Ha a havert nem kérnéd meg meló után arra, hogy főzzön rád és terítsen meg neked(nem fog amúgy sem), akkor a nődet sem kéred meg ugyanebben az élethelyzetben, legfeljebb ha magától megcsinálja, akkor örülsz neki, mert amúgy nem lenne muszáj és ha mással laknál (anyádat kivéve), akkor is meg kellene oldanod valahogy.
#11, az igényesség az volna, ha megterítenél igényesebben.
Te tudod, hogy kell.
A feleségét az anyjához hasonlítani még nagyon égő.
De, ha már mégis: szexben melyikük a jobb?
Volt amikor készítettem neki ételt természetesen igényesen forma tálkába tömtem a rizst majd megfordítva tálaltam. Mellesleg a hal és a bogrács az én reszortom volt mindig is, a bort is én szervírozom.
Az ásványvízhez is egy kis citromkarikát vagy rozmaringot dobok. Na erre senki nem számítiott mi?!
Az hitte mindenki ez egy elkényeztetett majom, pedig nem vagyok az. A kerti munkákba is beleteszem a részem. Nyáron madárházat festettem. Sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!