Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki nekem ilyet ír, az szerethet igazán?
Minden harmadik betűt olvasd össze. Majd szoroz meg kettővel. Kijön, hogy igen.
De ne logikázd túl.
Dehogy szeret, ez a szövege mindnek, mert mindent, de mindent képesek hazudni csak hogy dughassanak. Hazudnak, mindig.
Persze, majd a képedbe mondja hogy csak dugni akar, mi? Mondjuk már volt olyan is.
Mondjuk,ha azt írja, hogy ha nem hiszel nekem befejeztük, annyira azért nem biztos, hogy szeret. Mert mondjuk, ha tudja, hogy már megégetted így magad, akkor lehetne empatikusabb. Mert nekem ez így (több információ hiányában) úgy tűnik, hogy nem kell várni, hogy megismerd, feküdj le vele gyorsan, ha pedig kételkedni mersz benne, akkor mindennek vége.
Ha valóban ez a helyzet, nekem nem biztos hogy kéne egy ilyen pasi. Ha már egy ideje húzod a dolgot, gyanusítgatod ok nélkül stb akkor lehet, hogy már csak kiakadt. Tudni kéne, mi van a háttérben.
Volt már nekem is olyan, hogy azt mondta a férfi hogy NEM CSAK dugni akar.
Erre meg pár hónap múlva megkapta amit akart és utána szépen csendben eltűnt egyik pillanatról a másikra. Aztán előjött a semmiből és kezdte előről az egészet. Csak hogy már átláttam rajta mint a szitán és úgy is kezeltem az egész helyzetet. Még 1 szer lefeküdtünk egymással és utána én tűntem el neki. Aztán hiába keresett újra, csak felületesen válaszolgattam neki. Aztán megint eltűntem és ismét felbukkantam még talizni akart volna de leráztam. Így járt az ilyen. Pedig megszerettem már az elején. Nem értékelte, így járt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!