Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfin számon kérhető, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfin számon kérhető, ha fizikailag nem képes megvédeni a barátnőjét, mert nincs elég jó erőben és/vagy nem ért a verekedéshez?

Figyelt kérdés
2019. okt. 19. 21:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Én azt mondom, vagy legalábbis reménykedem benne, hogy azért az ősembernél kicsit már civilizáltabbak vagyunk. Rég rossz, ha valakinek attól lesz vonzóbb a férfi, hogy minél unintelligensebb módon próbálja "rendezni" a konfliktusait.
2019. okt. 19. 22:38
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

" bár nőként messzire futni sem sokkal elegánsabb ilyen esetben szerintem."

Agyonveretni magad talán elegánsabb?

Bár úgy írod, mintha az utcára kilépve mindenféle veszélyek leselkednének ránk.

2019. okt. 19. 22:51
 13/21 anonim ***** válasza:
22%

Dehogyis!

Egy normális, civilizált férfi nem avatkozik be ha például a barátnőjét inzultálják egy szórakozóhelyen.

2019. okt. 19. 22:56
 14/21 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel a csávó is hátrahagyhatja a nőt azzal érvelve, hogy úgysem lenne képes lenyomni a mindkettőjüknél nagyobb darab támadót, nem?

Te meg úgy írod, mintha még soha az életben nem fordult volna elő senkivel, hogy nekimentek az utcán valamilyen indíttatásból.

2019. okt. 19. 22:59
 15/21 A kérdező kommentje:
(Ha nem lettem volna egyértelmű, a "nem elegánsat" arra vonatkoztatom, amikor nem egyedül a te testi épséged kerül veszélybe, hanem valaki másé is, akit neadjisten szeretsz. Ha egymagad vagy, akkor fuss. :D)
2019. okt. 19. 23:02
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
Ha engem és a barátnőmet megtámadnának, akkor én azt akarnám, hogy ő fusson miközben én megpróbálom feltartani a támadókat.
2019. okt. 19. 23:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Vajon ő is ezt szeretné?
2019. okt. 19. 23:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Más utcában nőttünk fel, még nem kerültem ilyen helyzetbe.

De ne aszerint válassz, hogy anyukád mit vár el!

2019. okt. 19. 23:51
 19/21 anonim ***** válasza:
52%

"Te meg úgy írod, mintha még soha az életben nem fordult volna elő senkivel, hogy nekimentek az utcán valamilyen indíttatásból."

Bingó! Pedig évekig laktam a 8 kerben.

Beszologatasra pedig nem reagálunk.

2019. okt. 20. 00:05
 20/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem, egyáltalán nem számonkérhető.Nem minden férfi ugyanolyan.Van,aki könnyen beleállt egy konfliktusba,van aki nem.Ezt el kell fogadni.Nekem semmivel sem lesz kevésbé férfi a szememben valaki,csak azért,mert nem áll le verekedni valakivel.Nem várnám el senkitől,hogy verekedjen.Nyilván,ha szeretsz valakit,akkor a magad módján megpróbálod megvédeni.Ha valaki csak beszól,akkor megteheted,hogy nem reagálsz.Személy szerint, én mint lány is szívesen megvédem azt,akit szeretek.Nem érdekel,ha megsérülök közben.
2019. okt. 20. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!