Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam a tudomására a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam a tudomására a szeretőm férjének hogy a felesége megcsalja velem és engem szeret? A kiegészitő leirásom is olvasd el mielőtt válaszolsz mert nagyon komplikált az eset

Figyelt kérdés
Az un. barátnőmmel, aki még férjnél van imádjuk egymást. Én nős voltam ,de már elválltam miatta. ugyanis lebuktunk.(én szántszándékkal ugy intéztem) a Barátnőm is lebukott de a férj megbocsájtott és igy együtt maradtak. itt vége is lett . 1 napra. de rájött hogy mégsem birja nélkülem és újból együüt vagyunk, hazudva, ugyanis annyira sajnálja a férjet (mert örökké sir) hogy nincs szive otthagyni. azt mondja ezzel a tudattal nem tudna boldogan élni, mert lelkiismeret furdalása lenne. Viszont ha ujból lebuknánk és akkor már biztos kidobná a férj, megoldodnának a dolgok. A baj az hogy szinte semmi esély újból lebuknunk. Valami nagyon rafinált okos ötleteket várnék okos emberektől. telefon facebook kizárva .
2019. okt. 19. 19:20
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ja és mielőtt valaki ujból azt irná h kár erőlködnöm, akkor tudjátok h ha én akarok kiszállni akkor meg a barátnő tombol ,mert belehal ha elhagyom , mókuskerék mert én is imádom , szóval jobb ha újból lebuktatom, . hülyék kiméljenek
2019. okt. 19. 19:47
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

"ugyanis annyira sajnálja a férjet "

Mondja neked. Tudod, hasonlóval szokták etetni a szeretőket.

Nem akarja otthagyni a férjét, ha bekavarsz, akkor sanszos, hogy veled sem lenne tovább.

2019. okt. 19. 19:52
 13/25 Savlekotő ***** válasza:
84%
Csajnak igy jo h két pasas van,te aki dugod meg aki eltartja,visszakönyörögte magát anyagiak miatt,ha nem igy lenne nem vele lenne hanem veled és nem csak bujkálva,ezért lettél te csak szerető,és nem lépett ki előbb a szarból állításod szerint. Ne legyél naiv orrodnál fogva vezet a nő..
2019. okt. 19. 19:54
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

Szakíts a nővel, és ne is keresd többet, ő se érhessen el, teljesen töröld ki az életedből.

Sose lesz veled, akkor se, ha elválik.

De ha le akarod buktatni, akkor egy kiszívott nyak vagy egy harapásnyom a fenekén nehezen kimagyarázható.

Vagy: légy férfi, egy este csengess be hozzájuk, hogy öntsetek tiszta vizet a pohárba, válasszon. Persze, nem téged fog.

2019. okt. 19. 20:04
 15/25 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem hagyd őt a "remek" kapcsolatával együtt, ő ezt választotta.

Biztosra veheted, hogy nem jönne össze veled, sőt szóba sem állna veled többet ha lebuktatnád.

2019. okt. 19. 20:04
 16/25 Savlekotő ***** válasza:
71%
Majd nézel mikor másodszor is visszakönyörgi magát lapátra tesz és keres másik szeretőt. Te csak a sötétbe kellesz,legyél férfi keress olyat aki nem csak mondja meghal érted ,olyannyira h nem válik,visszakönyörgi magát a hu de szar házasságába,hanem fel is vállal..
2019. okt. 19. 20:07
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

Neked semmi önbecsülésed nincs? Nyilvánvalóan nem akar veled lenni, a házasságában akar maradni, akármilyen is az.

Mellesleg jó nagy patkány vagy, hogy nem mertél az exed elé állni, és kimondani, h vége, inkább megaláztad azzal, h lebuktattad magad.

2019. okt. 19. 20:09
 18/25 A kérdező kommentje:
nem buktathatom le ugy hogy tudja Ő is
2019. okt. 19. 20:10
 19/25 Savlekotő ***** válasza:
95%
Borítékolom h te jössz ki ebből szarul se önbecsülés se gerinc,se nő,és még a férj is lebaxhat egyet tök jogosan.. Szép kapcsi lehet ahol a másik alá kell vágnod h téged válasszon.. Meghallgatnám a szeretődet is..
2019. okt. 19. 20:11
 20/25 A kérdező kommentje:
17 es téged is biztos megcsaltak ba=dmeg h ennyire patkányozol
2019. okt. 19. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!