Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha magas és vékony fiúnak születtem, emiatt pedig egy nőnek sem kellek?
Figyelt kérdés
2019. okt. 18. 22:05
11/16 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy mi miatt nem kellesz egy nőnek sem?
12/16 anonim válasza:
ne higgy a marketingnek és a médiának.
13/16 anonim válasza:
Nem az alkatod miatt nem kellesz. Akinek van kisugárzása, tökmindegy, hogy néz ki. Persze bizonyos határokon belül. Fogadd el magad. Légy magabiztos, jókedvű, szerethető, és szeretni fognak.
14/16 anonim válasza:
Mind mások vagyunk. A média által reklámozott férfiideáltól vékonyabb vagy, viszont magasabb. Egyik csökkenti egyik növeli az esélyeid az ELSŐ BENYOMÁSNÁL. Azonban nem csak a kinézet számít. Legyél rámenős, kitartó és kedves. Én 196 cm vagyok és 80 kg, kb 15 évet gyúrtam, de a vállszélességen az nem segít pl. Ahhoz eleve olyan csontozat kell. A "csúcsomon" 90 kg szériáztam fekve, 46 cm volt a bicepszem, de ez a tested átverése, abbahagytam. A nőknek nem ez kell, hanem megértő társ aki az ágyban is profi. Nyugi. Eljön a te időd, ha találsz egy magadhozz illő nőt.
15/16 anonim válasza:
Tini lányok közül nagyon soknak bejön az ilyen:DD
184 centi vagyok 63 kiloval inkább a karomon látszik hogy ropi de elég sok csaj csurgatja rám a nyalat.
16/16 anonim válasza:
Sportolj :) én magas és vékony voltam, hidd el, jobb magasnak és izmosnak lenni
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!