Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha magas és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha magas és vékony fiúnak születtem, emiatt pedig egy nőnek sem kellek?

Figyelt kérdés
2019. okt. 18. 22:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy mi miatt nem kellesz egy nőnek sem?
2019. okt. 19. 11:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
ne higgy a marketingnek és a médiának.
2019. okt. 20. 08:57
 13/16 anonim válasza:
100%
Nem az alkatod miatt nem kellesz. Akinek van kisugárzása, tökmindegy, hogy néz ki. Persze bizonyos határokon belül. Fogadd el magad. Légy magabiztos, jókedvű, szerethető, és szeretni fognak.
2019. okt. 21. 08:29
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Mind mások vagyunk. A média által reklámozott férfiideáltól vékonyabb vagy, viszont magasabb. Egyik csökkenti egyik növeli az esélyeid az ELSŐ BENYOMÁSNÁL. Azonban nem csak a kinézet számít. Legyél rámenős, kitartó és kedves. Én 196 cm vagyok és 80 kg, kb 15 évet gyúrtam, de a vállszélességen az nem segít pl. Ahhoz eleve olyan csontozat kell. A "csúcsomon" 90 kg szériáztam fekve, 46 cm volt a bicepszem, de ez a tested átverése, abbahagytam. A nőknek nem ez kell, hanem megértő társ aki az ágyban is profi. Nyugi. Eljön a te időd, ha találsz egy magadhozz illő nőt.
2019. okt. 24. 17:54
 15/16 anonim válasza:

Tini lányok közül nagyon soknak bejön az ilyen:DD

184 centi vagyok 63 kiloval inkább a karomon látszik hogy ropi de elég sok csaj csurgatja rám a nyalat.

2020. jan. 27. 17:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Sportolj :) én magas és vékony voltam, hidd el, jobb magasnak és izmosnak lenni

20f

2020. jan. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!