Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ne haragudjon rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ne haragudjon rám a barátnőm?

Figyelt kérdés

Már vettem neki virágot csokit bocsánatot kértem 5x de még mindig haragszik nagyon.

Kint alszik a kanapén be sem jön a szobába

2019. okt. 18. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit tettél?
2019. okt. 18. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Azért azt leírhattad volna, hogy miért haragszik rád te hülye gyerek.
2019. okt. 18. 21:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem szóltam neki hogy nem leszek itthon egesznap
2019. okt. 18. 21:21
 4/4 he84 ***** válasza:
100%
Hmm, hát emiatt kár ennyire haragudnia, kissé túlreagálja. Adj még neki időt, legyél türelmes. Ám ha más dolgokon, főleg ha rendszeresen és apróságokon ennyire kiakad sokáig haragudva, akkor gondolkozz el rajta, hogy érdemes-e tovább is vele maradnod. Mert ha ez ilyen és ha így megy tovább, ha sehogy nem lehet megoldani, akkor muszáj szakítanod vele.
2019. okt. 19. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!