Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen problémák adódhatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen problémák adódhatnak egy 22 éves nő és egy 35 éves férfi kapcsolatában a korkülönbség miatt?

Figyelt kérdés

9 évvel idősebb barátom már volt, ott teljesen jól megértettük egymást nem is nagyon veszekedtünk, nem a korunk miatt lett vége.

Azonban most egy nála is idősebb férfi tetszik, kicsit aggódom, hogy ez már túl sok, de mégis rá vágyok. Tudom, hogy szeretne majd gyereket, de mire odaérne a kapcsolatunk, szerintem már én is készen fogok rá állni. Dolgozom is, úgyhogy nem "kell eltartani", hasonló a gondolkodásunk. Milyen probléma adódhatna? Nagyon fiatalos, meg is lepődtem mikor mondta, hogy ennyi idős.

2019. okt. 17. 23:07
1 2
 11/11 Zsoltmester ***** válasza:
53%
Senkit nem érdekel az önéletrajzod én általánosságban beszéltem nem érdekelnek a kivételek sem.
2019. okt. 19. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!