Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes belém? Házas-

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém? Házas-

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, aki házas.

Szexkapcsolatnak indult úgy egy éve. A részemről az maradt.

De ő mindig ír, hív, látni akar, most már nem csak szexért, hanem csak úgy.

20 éve házas. Van 2 kisebb gyereke.

Nálam 20 évvel idősebb.

Mi lesz ennek a vége? Szakítsak vele?

2019. okt. 16. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Bele se kellett volna menned egy ilyen kapcsolatba. Nem biztos,hogy többet akar, de ha mégis többet, az sem valószínű,hogy elválna és Veled szeretne élni. Egyszerűen jól érzi magát Veled, vagy otthon annyira nulla a párkapcsolata,hogy vágyik el onnan.

Ha nem kötődsz Hozzá akkor szakíts,nem kérdés.

Ha kötődsz Hozzá akkor se kellene,hogy kérdés legyen - két gyerekkel, + 20 évvel, nősként-, de Te tudod mit szeretnél.

2019. okt. 16. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Edd meg, amit főztél :D Majd leskelődsz, ha állandóan zaklat, mert most még lehet korban okés, de a 20 év az rengeteg és mikor vén bácsika lesz, majd és neked lesz családod szépen visszatér és pokollá teszi az életed. Végülis megérdemelnéd nem gondolod? Most te furakodsz be a kapcsolatába, később ő meg járókerettel meg bottal fut utánad és befurakodik a kapcsolatodba. Ha neked eddig okés volt, majd vállald a jövőben is a "srácot" :D
2019. okt. 16. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
szakits,minél előbb.
2019. okt. 16. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Ha szerelmes lenne, már otthagyta volna a nejét.
2019. okt. 16. 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Komolyan nem értem mit tudnak a középkorú urak, hogy ők jobban kellenek mint én 30 évesen? Ahogy írta valaki, 20 év rengeteg korkülönbség, még abban az esetben is ha 20 éves vagy. Pár év múlva ő már papakorú lesz.
2019. okt. 16. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Aki szerelmes, az nem telefonban meg messengeren nyáladzik, meg titokban kefélget,hanem felvállal. Ennyi eszed csak van neked is. Én addig hagynám ott, amíg ő nem rúg belém.
2019. okt. 16. 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Kitalálom: azt hazudta, hogy az asszonnyal már nem jó a házasságuk

😂

Ha van eszed,menekülsz. 1x megszívtam már nagyon a fajtájával

2019. okt. 16. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Voltam ilyen helyzetben, sok jó nem lehet a vége.

A szeretősdi megy egy darabig, aztán az egyik el kezd komolyabban akarni, és ott meg már csak rossz megoldások vannak.

Ha nem érzel szerelmet, akkor építse le, ha igen... Hát áldásom rátok

2019. okt. 16. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem szereted, és nem akarsz vele közös jövőt akkor sem, ha ő esetleg igen, akkor szakíts, nincs értelme benne maradni.
2019. okt. 17. 09:08
 10/10 anonim ***** válasza:
14%
Szia! En is voltam hasonló helyzetben, a pasi lépett es elköltözött úgy, hogy en sose mondtam neki. Azt mondta en voltam az egyetlen szeretője aki nem nyaggatta hagyja ott a csaladjat,felt,hogy elveszít.
2019. okt. 17. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!