Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexi ha egy no nem hord...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi ha egy no nem hord melltartot?

Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 18:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem esek neked , en megertem h nem kenyelmes mindenkinek , de ha izleses a ruha en nem tartom kozonsegesnek
2019. okt. 16. 19:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindenki formás csajokra, és álló cicikre gondol, és ja, azokon szexi. Minden egyéb mell nevetség és megalázás tárgya, tapasztalat.
2019. okt. 16. 19:19
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

Azon kívül pedig ha a csajnak barátja van, az nem biztos, hogy örül neki ha mindenki a barátnője melleit bámulja.

Ezért nem mindegy a felső sem.

2019. okt. 16. 19:22
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
Sokkal szexibb mint ha egy push-up melltartot nezzek a ruha alatt!
2019. okt. 16. 19:24
 15/19 Diazepam ***** válasza:
60%
100-ból ha 1 nőnek van ilyen szinten vállalható melle. Neki is csak max 30 éves koráig.
2019. okt. 16. 20:04
 16/19 anonim ***** válasza:
30%
35 éves vagyok,nem hordok.Eddig még nem szóltak meg,régen se mindig hordtam,csak a barátom miatt,mert zavarta.Most az zavarja,ha van rajtam.Orvoshoz mindig veszek.
2019. okt. 16. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Nekem kicsi cicim van, gyakran vagyok melltartó nélkül, és egyáltalán nem közönséges- kis mellekkel egyébként is nehéz olyan ruhát találni, ami bármilyen szempontból is közönséges lesz :D Nem érzem magam szexisebbnek nélküle, mint melltartóban, és kéretlen tekinteteket is csak nagyon elvétve kapok emiatt. Munkahelyre nyilván melltartóban járok, de szabadidőmben gyakorlatilag csak akkor van rajtam melltartó, ha olyan a ruha, hogy egyébként átlátszanának a bimbijeim, amit azért mégsem kéne emberek között.

Viszont attól, hogy én jobban és felszabadultabban érzem magam melltartó nélkül, szerintem úgy általában szexisebb a kisugárzásom és vonzóbb vagyok- én legalábbis annak érzem magam, ami tuti kívülre is kisugárzik. Szerintem inkább ez, meg a szabadon le-fel ugráló cickók azok, amik inkább szexisnek számítanak, nem a melltartó léte vagy sem.

2019. okt. 16. 20:40
 18/19 anonim ***** válasza:
32%
Természetességet szeretem mindenben, így a melltartó nélküli nő is természetes számomra. Tök mindegy kilátszik e a bimbó, ettől nem lesz igénytelen a nő, na meg minden férfi látott már nőt meztelenül úgyhogy kifejezetten izgató jelenség. A melltartó egyébként csak arra jó hogy akinek nagyobb van annak tartja, nem lóg. 30/f
2019. okt. 16. 21:15
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Igénytelen proli. Lakótelepre meg faluba elmegy..
2019. okt. 16. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!