Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi ha egy no nem hord melltartot?
Azon kívül pedig ha a csajnak barátja van, az nem biztos, hogy örül neki ha mindenki a barátnője melleit bámulja.
Ezért nem mindegy a felső sem.
Nekem kicsi cicim van, gyakran vagyok melltartó nélkül, és egyáltalán nem közönséges- kis mellekkel egyébként is nehéz olyan ruhát találni, ami bármilyen szempontból is közönséges lesz :D Nem érzem magam szexisebbnek nélküle, mint melltartóban, és kéretlen tekinteteket is csak nagyon elvétve kapok emiatt. Munkahelyre nyilván melltartóban járok, de szabadidőmben gyakorlatilag csak akkor van rajtam melltartó, ha olyan a ruha, hogy egyébként átlátszanának a bimbijeim, amit azért mégsem kéne emberek között.
Viszont attól, hogy én jobban és felszabadultabban érzem magam melltartó nélkül, szerintem úgy általában szexisebb a kisugárzásom és vonzóbb vagyok- én legalábbis annak érzem magam, ami tuti kívülre is kisugárzik. Szerintem inkább ez, meg a szabadon le-fel ugráló cickók azok, amik inkább szexisnek számítanak, nem a melltartó léte vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!