Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi ha egy no nem hord melltartot?
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 18:48
2/19 anonim válasza:
Igen, mivel en sem hordok. 23/F
3/19 anonim válasza:
Irreleváns, saját döntése. Teljesen mindegy.
4/19 anonim válasza:
Jah, nekem amúgy is bejön egy sima póló vagy atléta a csajokon.
5/19 anonim válasza:
Igen, szerintem nagyon. Még női szemmel is. Persze csak akkor, ha valakinek formás mellei vannak. Engem személy szerint feszélyez, ha nincs rajtam melltartó, de ha valaki jól érzi magát nélküle, szerintem csinos. Munkahelyre, alkalomra nem való, de szabadidős tevékenységre miért ne?
6/19 anonim válasza:
szerintem inkább közönséges. Én meztelennek érzem magam, kivagyok tőle, hogy látják a bimbómat
7/19 A kérdező kommentje:
Miert lenne kozonseges ? Mitol jobb egy mely dekoltazs ?
2019. okt. 16. 19:12
8/19 anonim válasza:
Az attól függ milyen felső van rajta. Ha virít a mellbimbója akkor közönségesnek tartom.
Persze nyilván jó látványt nyújt egy formás mell, de nem mindenkinek.
9/19 anonim válasza:
Attól, hogy a bimbóm meredezik az arcába ...
(De most ne ess már nekem, azért, mert én meg így érzek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!