Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fog nevetni a barátom szerintetek ha ez megtudja?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretné ha nála aludnék és én is csak attól félek kinevet ha még látja a plüss maciim, én csak azzal tudok elaludni kicsi korom óta megvan ez a macim és enélkül nem tudok elaludni. Magamhoz ölelem és úgy alszom vele
19L
2019. okt. 15. 22:48
2/12 anonim válasza:
Volt már, gondolom várod a priviket. Nyugi nem kell sokat várni.
3/12 anonim válasza:
Mi lenne ha eltünne?Nem aludnál soha?
4/12 A kérdező kommentje:
3# nem tűnik el nagyon vigyázok rá 🙂
2019. okt. 15. 23:15
6/12 anonim válasza:
Ez azért nem normális, szerintem ezt te is belátod!
7/12 anonim válasza:
Mekkora kamuuuu
A sok hülye meg beveszi a macival alvó tündi bündi 19 éves lányt akit épp megdugni készül a barátja....
😂😂😂😂
8/12 anonim válasza:
19évesen ez kicsit se normális dolog.
9/12 anonim válasza:
Én olyan 22 évesen raktam vitrinbe a kedvenc plüssömet
27f
10/12 anonim válasza:
Jaa, és a lényeg kimaradt. Szóval addig vele aludtam otthon én is. Úgy szoktam le róla, hogy kollégiumba nem vittem magammal 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!