Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy hogyan legyek felnőtt?
Figyelt kérdés
Lassan 27 éves leszek és még soha se kamaszkoromban nem volt barátnőm. Nézegetem az embereket és látom hogy sokaknak már 16 éves korukban van. Nem is ezzel van a gond hanem azzal hogy minél jobban telik az idő és az év annál rosszabb lesz nekem. Az ember nem fiatalodik és borzasztó hogy magányosan telnek el az éveim nem tudom mással megosztani az esemémyeket közös emlékeket átélni és még sorolhatnám. Én úgy tapasztalom hogy aki szingli és 30 éves kor felett van nőkként akkor nekik már fiatalabb pasi kell olyan 25 év körüli a fiatal lányoknak meg idősebb a lényeg az hogy sosem a saját korosztályukból válogatnak a nők. Ezt nem értem hogy miért van de nem is érdekel. Én így nem tudok felnőni úgy érzem mert mindennek megvan a maga ideje és hogyha az nincs akkor az embernek a személyisége nem tud kifejlődni sajnos. Sorstársaim akiknek nincsen és nem volt barátnőjük is ilyen felnőtt gyerekek. Akinek van barátnője az megtapasztalja a szeretetet a bizalmat azt hogy milyen felelősséget vállalni a másik iránt és ezek a tulajdonságok kifejlődnek amikor idősebb lesz az ember és a munkahelyén is tudja majd használni. Akinek nem volt kapcsolata annak ezek nincsenek meg sajnos mert nem tapasztalta meg ahogy én sem.2019. okt. 14. 23:36
1/9 anonim válasza:
Most komolyan, mi ez a rinyálás? Barátnőt szeretnél? Növesszél tököt és menj oda lányokhoz beszélgetni. Aztán vagy lesz valami vagy nem. Azt hiszed másnál ez úgy működött, hogy egyszer csak véletlenül összefutottak és hirtelen megvolt a kémia majd szavak nélkül is tudták, hogy egymásnak vannak teremtve? Hát egy fenét mama... Ez az otthon ülő 30-as, macskás csajok forgatókönyve de nekik sem működik.
2/9 A kérdező kommentje:
Hova menjek beszélgetni?
2019. okt. 15. 00:18
3/9 anonim válasza:
Rosszul látod a sorrendet. Amíg nem nősz fel az életben nem lesz normális kapcsolatod. Az, hogy mikor lesz a mentalitásod felnőtt nem párkapcsolattól függő dolog, semmi köze hozzá. Ha magadtól nem tudsz kibújni anyuka szoknyája alól, ha magadtól nem tudod hogyan kell valakiért felelősséget vállalni, ha magadtól nem vagy maximálisan önálló és érett akkor sosem leszel az. Akkor sem ha kapcsolatod lesz. Ha nem tudsz fejlődni az a te egyéni defekted de ahhoz semmi köze, hogy nem volt kapcsolatod. Viszont amíg egy nagy gyerek vagy addig nem is lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
Látom nem értetted meg a kérdésemet. És nem lehet beszélgetni az utcán nőkkel mert zaklatásnak hivják ha valaki spontán odamegy valakihez meg mindenki nyomogarja azt a okostelefont mint a zombik. Semmi kapcsolat nincs az emberek között mármint két idegen ember között.
2019. okt. 15. 00:31
5/9 anonim válasza:
Tökéletes amit a 3-as írt, arra figyelj és értelmezd. A felnőttség nem a kapcsolatból jön, elmondom neked hogy rengeteg kapcsolat van ahol két gyerek van együtt, pedig 25-30 évesek. Sokan azt hiszik a kocsitól és a lakástól válnak azzá, de az is messze van a valóságtól. Nem a kapcsolattal és az azzal jövő tapasztalattal nősz fel, ez csak kifogás hogy jobban érezd magad másokat hibáztatva, mert akkor nem benned van a hiba és nem neked kell tenni a változásért.
6/9 Savlekotő válasza:
27 évesen talán lehetne baráti köröd mondjuk,eljárni szórakozni..Kifogás ugyis lesz ,v anyu nem enged tököt növeszteni?
7/9 anonim válasza:
Tiszta baromság, hogyha az utcán odamész zaklatásnak veszik. Max, ha úgy nyilvánulsz meg! Nekem több alkalommal is volt ilyen, hogy odamentem, és nem mindig jártam sikerrel, ugyanis ha odamész valakihez nincs ráírva a homlokára, hogy párja van.
8/9 anonim válasza:
Miért nincs és nem is volt barátnőd?
Ezt nem írtad le.
Nem mersz kezdeményezni?
Kezdeményezel, de rendszeresen elutasítanak?
9/9 anonim válasza:
Szerencsétlen vagy. A nőknek nem kell ilyen lúzer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!