Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szexuális partnered volt eddig összesen?
Figyelt kérdés
Nemeteket és korotokat is írjatok meg légyszi!2019. okt. 14. 21:17
21/40 A kérdező kommentje:
13-as!
Az konkrétan semmiben se jó, ha te megmondod. Sok válasz érdekel, mert kíváncsi vagyok, mennyire terek el az átlagtól. Illetve a férfiakról is objektívebb képet lehet kapni. Mivel ez egy anonim oldal, szabad igazat írni. Természetesen, ha te nem akarsz válaszolni, akkor nem válaszolsz, nem kötelező. Akik pedig igen, azoknak köszönöm.
2019. okt. 14. 22:16
22/40 anonim válasza:
Nektek mi a szar bajotok van de komolyan????? Le vagyok pontozva mert 4 pasival voltam egyutt ? Miert mennyivel kellett volna ? Istenem egy gyász ez az oldal.. minden egyes kva valaszt lepontoztok egy olyan kerdesre amire nincs jo vagy rossz valasz ,rohej
23/40 anonim válasza:
16, akkor én most automatikusan nem rendes nőnek számítok? Akkor is ha soha a büdös életben nem csaltam meg senkit?
27/40 anonim válasza:
23. Egy volt csak egyéjszakás.
32N
28/40 anonim válasza:
Csak a férjemmel. Nem is fog változni. 😊 32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!