Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít bele a megcsalás fogalmába?
hát..erre én nem tudok válaszolni.. majd ha szerelmes leszel tudni fogod mi az..
16/f
Amikor már a malac is egy röffentésre megkúrhat!
Vagy a boton zsákot cipelő cigány fiúval beszélgetsz,és közben markolászod neki!
Ha lenne barátom nem mondanám neki,hogy ne beszélgessen más lányokkal,ez természetes.De a csók már igenis megcsalás.
A csók a szerelem egyik jelképe.Egy kapcsolat elején csókolóznak az emberek,később szexelnek is.Tehát a csók a szex előjátéka is lehet.SZóval szerintem a csók is megcsalás.
Az én véleményem az, hogy az számít megcsalásnak, amit te annak tartasz. Mindenki mást gondol. Vannak akik azt mondják, az a megcsalás, ha a párja mással többször találkozik, kapcsolata van vele, tehát érzelmek is. Ha néha elmegy egy k..vához,vagy ha nő, akkor pasihoz, az nem érdekli, mert az csak szex.
Szerintem a szex minden formája megcsalás,még a petting is.
Ami a csókot illeti, az nem megcsalás szerintem, de elég gáz az is, azon is kiakadnék rendesen, és nem bocsájtanám meg egykönnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!