Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt olvastam, hogy a tág...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt olvastam, hogy a tág pupilla jele annak, hogy tetszem a másiknak. Ha ez nem áll fenn, akkor nem vagyok neki szimpatikus?

Figyelt kérdés
Tetszik egy férfi és direkt figyeltem a szemét, mikor beszélgettünk, és hiába a flört, a pupilla sajnos szűk volt. Akkor csak játszik vajon?
2019. okt. 14. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

De ha nem akar semmit, akkor miért kell húzni az ember agyát?

Mert az emberek flörtölnek néha csak úgy is, ennyi.

2019. okt. 14. 12:15
 12/13 Rockarc ***** válasza:

Legfeljebb annyit tudsz meg a tag pupillabol, hogy felfektetne ott helyben az asztalra vagy sem. Igen, nem art, ha latszik rajta, de nem ez az alfaja es omegaja mindennek. Inkabb ar figyelj, hogy mennyire nyilt es oszinte, azzal tobbre mesz.

43F

2019. okt. 14. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
A szeme meg jobb esetben mindenkinek nedves és ha inkább opálos valakinek, akkor ott valami gáz van. :D Szóval az a fura, ha bárkinek is nem csillog. Meg nyilván ha a fény se úgy éri, akkor se csillog. Ha értelmesen átgondolod, akkor rájössz... a pupillák meg sötétben tágulnak ki könyörgöm, azon át szabályozza a szem a bejutó fényt... ezek a butaságok valóságtól elrugaszkodott tévhitek.
2019. okt. 14. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!