Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szimpatikus férfi = nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimpatikus férfi = nem akarok tőled semmit, max barátnak vagy jó?

Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
kérdés=van?
2019. júl. 29. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szimpatikus férfi = még lehet belőle valami, vajon én is szimpatikus vagyok neki?
2019. júl. 29. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem találok jobbat, talán lehet belőle valami.
2019. júl. 29. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az, hogy szimpatikus, az első lépés az ismerkedéshez. Nem szimpatikus emberrel nyilván nem ismerkedem. De azt nyilván nem fogom első látásra mondani, hogy halálosan szerelmes vagyok belé! :D Sőt, nekem a vonzalom kialakulásához is kell egy kis idő. Szóval ha valaki szimpatikus, abból még bármi lehet. Barátság is, párkapcsolat is. Vagy akár az is, hogy idővel kiderül, hogy mégsem szimpatikus.
2019. júl. 29. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akinek szimpi voltam, azok többségével dughattam volna.
2019. júl. 30. 01:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szimpatikus férfi = egy férfi, aki szimpatikus, tehát szívesen megismerném jobban, de még messze nem ismerem annyira, hogy tudjam, akarok-e vagy valaha akarni fogok-e tőle bármit.
2019. júl. 30. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!