Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó túrás társkereső oldalak?
Figyelt kérdés
Már a turatars.com oldallal próbálkoztam, de az fizetős és nem feltétlenül éri meg. Valaki tud hasonló túrás oldalt, ahol lehet társat találni hozzá? Általában 10-20 km-es erdős/hegyvidékes kirándulásokat szoktam bejárni. De jó lenne egy túratárs barátnőt is hozzá, aki hasonló érdeklődésű.
23/F
2019. okt. 13. 17:27
11/14 A kérdező kommentje:
Huh, hát nem mai kérdés már igaz, de azóta kipróbáltam én is azt az oldalt végül, de nem aratott nagy sikert. Már csak azért is, mert kevesen használják aktívan, főleg ha vidéki városokról van szó. Egyébként Borsodi vagyok. Így netes ismerkedésnél maradtam a társkeresőknél meg FB-nél.
2022. jan. 10. 20:57
12/14 anonim válasza:
Csoportos túrákat nem próbáltál ki? Ha nem akarsz drágább, külföldi utakat, akkor pl. a Békatutaj, a Baraka, Eupolisz szervez magyarországi vagy a szomszédos országokba vezetett rövidebb túrákat is.
Mi a férjemmel egy Békatutajos andalúz túrán jöttünk össze, és nem mi vagyunk az első pár a történelmükben:D
13/14 A kérdező kommentje:
Az a baj erre fele nincs kifejezetten olyan túra csoport ami ideális lenne ismerkedésre, amikor voltam is csoportos túrákon akkor is javarészt nyugdíjasok mentek meg ilyen 40-es 50-es korosztály. Ami itt van is fiataloknak az max ilyen egyetem által szervezett túra, de az se olyan mint amilyenre számítottam, mert oda csak testnevelési pont gyűjtés miatt mennek úgymond kényszerből meg ilyen össze szokott társaság járkál oda főleg. Egyedül meg kívülállóként baromi kellemetlen ott nekem. Így a személyes ismerkedésnél a bulit meg az utcát részesítem akkor már előnyben. Persze, ha fővárosi lennék nem lennék ilyen helyzetben, mert ott vannak ilyen szingli túrázóknak szervezett események is meg minden más..
2022. jan. 11. 21:19
14/14 A kérdező kommentje:
Béketutajt régebben nézegettem az nem is rossz, csak nem engedhetem meg most magamnak, külföldi túrát meg pláne. Így már úgy vagyok vele az se érdekel, ha nem kifejezetten túrás barátnőt találok csak eljárkálok helyben ahová tehetem próba-szerencse alapon. Kérdés kiírása óta persze sikerült egy kapcsolatot összehoznom, de most megint egyedül maradtam ilyen az élet.
2022. jan. 11. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!