Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdeklem a kolléganőmet, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem a kolléganőmet, vagy csak én képzelem "jelnek" ezeket?

Figyelt kérdés

1 hete dolgozom itt, áthelyeztek egy másik telephelyről, IT szakemberként dolgozom.

Épp a munkám végeztem, amikor kicsit elakadtam, odalépett hozzám egy mosolygós lány, és segített.

Meglepett, hogy ilyen jól ért a számítástechnikához, elkezdtünk beszélgetni először, csak számítástechnikai dolgokról, majd kiderült, hogy számítástechnikát tanult, és lelkesen, mosolyogva mesélt nekem ezzel kapcsolatos emlékeiről, és meghallgatta az én emlékeimet is.

Másnap sikerült megtudnom a nevét, írtam neki egy levelet, amiben megköszöntem, hogy segített nekem.

Vissza is írt nekem, hogyha ilyen rafinált vagyok, hogy kikutatom a nevét, menjek be hozzá személyesen köszönetet mondani (mosolygós smiley a végén).

Odamentem hozzá, mosolyogva fogadott, mint az első alkalommal. Beszélgettünk pár szót, majd észrevettem, hogy egy kolléganője nagyon figyel minket, aztán ő is észrevette, így megbeszéltük, hogy máskor folytatjuk a beszélgetést.

Ma reggel láttam, hogy beszélget azzal a kolléganőjével aki figyelt minket. Kicsit közelebb mentem hozzájuk, de nem vettek észre, annyit sikerült hallanom a beszélgetésből, hogy a kolléganője ecsetelte neki, hogy látta hogyan néztünk egymásra, van közös témánk. Majd megkérdezte, hogy tetszem-e neki?

Kicsit hallgatott, a földre szegezte tekintetét, majd elmosolyodott és sóhajtot egyet, de konkrét választ nem adott.

Majd később az ebédlőben láttam, pár kollégájával ebédelt egy asztalnál, ott volt az a kolléganője is.

Egy pillanatra összetalálkozott a tekintetünk, halvány mosolyt láttam az arcán, de gyorsan el is kapta a tekintetét.

Kicsit bánom így utólag, hogy délután nem beszéltem vele arról amit hallottam. Legközelebb hétfőn találkozunk, akkor mindenképp szeretnék beszélni vele.

2019. okt. 11. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Hétvégén levadássza más és hétfőre már késő lesz. Murphy törvénye tudod...lépned kellett volna akkor azonnal.
2019. okt. 11. 21:01
 2/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
A női "jelek" eléggé csalfák. Szeretünk sokszor olyat is belelátni, aminek nincs is alapja. Ettől eltekintve beszélhetsz vele, mint munkatárs a munkatársával, hiú ábrándokba viszont ne kergesd magad.
2019. okt. 11. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha személyesen akart látni akkor szerinted? Dobd be magad te kockafej kolléga! :)

Facen keresd meg, dumálj vele.

2019. okt. 11. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd el, hogy hallgatóztál, nem túl jó pont. Menj oda és beszélgessetek, de egyértelmű, hogy tetszel neki.
2019. okt. 11. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nőként azt mondom, kivételesen, hogy sanszos, hogy tetszel neki.

Viszont amit véletlen hallottál, azt még véletlenül se hozd fel neki.

2019. okt. 11. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint téma vagy köztük.

Írj neki a hétvégén, dumálgass vele!

2019. okt. 11. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Tök jól tudtok beszélgetni, el ne rontsd azzal hallgatózásos témával!

Ne feszülj, ez ígéretes dolog.

2019. okt. 11. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
Ha bármi jele van, hogy tetszel egy nőnek, akkor nem tetszel neki. Ha egy nőnek valóban tetszel, akkor minden erejével igyekszik titkolni, és semmilyen látható jelét nem adja.
2019. okt. 12. 08:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

100%, hogy tetszel neki. Nőként írom.

" így megbeszéltük, hogy máskor folytatjuk a beszélgetést."

- Több kollégám is bepróbálkozott a munkahelyemen, én a fenti nőhöz hasonlóan barátságos, kedves nő vagyok. Ezt néha félreérti, akinek bejövök.

DE! Ha én nem akarok semmit, hanem csak barátságos vagyok, és már azt is észreveszem, hogy másnak is feltűnik a dolgo, még véletlenül sem ejtek el olyat, hogy máskor folytassuk, mert az az igazán félreérthető dolog, csak adnám alá a lovat. :) HA nem jöttél volna be neki, magamból kiindulva simán rövidre zárta volna a témát, lepattintott volna. Illetve most őszintén, már a személyes megköszönést sem írta volna bele..

Tényleg csak magamból indulok ki, ezekre bizony figyelni kell, nálam is már az alap kedvességet, barátságosságot képesek félreérteni, hidd el, hogy ilyen mondatok kísérletezésével már tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a másik ezekbe már többet lát bele, ha ő nem csak barátként tekint rám.

Meg a zavarba jövetel.. Általában csak akkor jövünk zavarba, és akkor nem válaszolunk, ha ráhibáznak.

Nem hoznám fel a hallottakat, szimplán beszélgess vele és hívd el valahova.

2019. okt. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!