Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért próbálhatta az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálhatta az exem minden áron kimondatni velem, hogy (még) szeretem?

Figyelt kérdés

2 év után beszélgettünk pár órát. Azelőtt, talán egy alkalmat leszámítva semmibe vett, miután persze minden kapcsolatot megszakított velem.

Persze sejteti, nem is titkolta senki előtt, hogy maradtak érzéseim, és hogy őt tartom az igaz szerelmemnek, mondjuk már inkább múlt időben. Így, múlt időben ki is mondtam neki ezt, de jelenben nem. Azt nem tehettem.

De annyira próbálkozott, hogy többször majdnem, de tartottam magam. Hiszen ő hagyott el. Csináljak hülyét magamból? Mi értelme volna? Ő nem szeret, de ha mégis érezné valamit, csak rosszabb, hisz akkor el tudott hagyni annak ellenére, hogy szeretett... :(

Mégis hozzám ért, megsimogatott, meg is csókolt, vagyis odahajolt, igencsak közel, míg én meg nem tettem, akkor finoman viszonozta, de egyből meg is kérdezte miért tettem, az érintéseit pedig miért hagytam.

Megkérdezte miért vannak még meg nekem a közös képeink. Azt is, mit mondanék, ha azt mondaná, még mindig szeret. Miután megkérdezte mikor lesz az esküvő,s azt feleltem, akivel vagyok (voltam) (pótlék, szexkapcsolat), valószínűleg soha, mekérdezett mit felelnél, ha ő kérne meg.

Tudnia kellett, hogy ezzel csak bánt. Mégis mi értelme volt ennek?

2019. okt. 8. 01:30
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, sok helyen átjavította az autokorrekt
2019. okt. 8. 01:35
 2/9 Airesx ***** válasza:
100%
Nem érez semmit, ha akarna valamit akkor pedig már mondta volna. Ne gondold túl, egyszerűen csak élvezi a helyzetet, hogy valaki oda van még mindig érte, én nem beszélnék többet vele..
2019. okt. 8. 02:21
 3/9 anonim ***** válasza:
2: Engem undorít, ha olyan van oda értem, akiért én nem, úgyhogy nem tudom elképzelni, hogy létezik ilyen.
2019. okt. 8. 05:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Inkább tart tőlem egyfajta módon, mint undorodik, ennek ellenére az egóját biztosan legyezi valahol..

De ha megveszek sem értem miért is kellett volna színt vallanom.. hisz tudnia kellene, nagyon jól tudnia... szeretem, mint élni szeretnek halandók, míg meg nem halnak.

De hülye sem vagyok. Ha szeretne is, valennyire, akármilyen kicsit, és ha félre tudná tenni a büszkeségét, ha képes lenne rá, hát még mindig nem én vagyok az az exe, akihez vissza menne. S miért is kellene visszamennie bárkihez is, ami azt illeti? Akkor pedig kínoznia is miért kellett?

2019. okt. 8. 07:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Megadtad a választ a kérdésre.Legyezi az egóját.Próbáld meg távol tartani tőle magad,ne engedd,hogy hűlyét csináljon belőled.
2019. okt. 8. 10:33
 6/9 Rockarc ***** válasza:

Nem ertelek. Masok kerulik a fajdalmat, ezert tiltanak es szakitanak meg minden kapcsolatot az ex-el. Nincs szukseged erre. Vagy ugy latszik van. Amig nem tudsz donteni, addig nem szabadulsz. A tiltas azert van, hogy ne kelljen donteni. Ha soha tobbet nem fogod latni, akkor majd nem kell megcsokolnod.

43F

2019. okt. 8. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
5: Ezt magyarázd meg, légyszi! Miért nem akarod, hogy legyezze az egóját? Nem kerül az semmibe, sőt, még dicsőségféleség is.
2019. okt. 8. 11:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Pazarul távol tartja magát Ő tőlem, ezt az esetet leszámítva.

Én pedig távolabb költöztem, s a városba már dolgozni sem járok be, így a véletlenek közrejátszása is kizárva. Hívni, írni tud, ha nagyon akar, de kizártnak tartom. Én nem teszem, tök felesleges. Lerázna majd tiltana. Igen, anno azért megpróbáltam. Amúgy is van sokkal jobb dolga is. Mondjuk fura, mert akkor is lett volna, mégis az én agyamat húzta. Áh, talán jobb, ha nem is értem én ezt.

2019. okt. 8. 11:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Jó lett volna, csak éppen igaz nem volt.
2019. okt. 8. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!