Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a barátnőm, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a barátnőm, hogy inkább fagyoskodik, minthogy befűtsön?

Figyelt kérdés

Elvileg spórolni szeretne ezzel, azt mondta októberben nem fog fűteni, szerinte szinte még nyár van... Ja, csakhogy majd meg fagy, mert mikor mentem hozzá, láttam, hogy dupla zokni volt rajta, és pulóver + egy mellény és az ujjai jég hidegek voltak. Már csak azért sem fűt be, hiába mondom neki, hogy ne ezen spóroljon, meg különben is lenne rá pénze, de mindennel ilyen. Például télen, mikor már tényleg hideg van, ha délutános akkor csak 6 óra után ér haza. Ilyenkor főz másnapra, vacsorázik, fürdik és lefekszik. Azt mondja, ilyenkor nem szokott befűteni, mert a konyhába melegít a gáztűzhely amíg ott van, utána meg szinte rögtön le is fekszik, és betakarózik, úgyhogy felesleges befűtenie... Kérdeztem, nem fázik este? Hát azt mondja úgyis alszik este. Ha ott van nála a testvére, vagy én megyek hozzá, akkor hajlandó befűteni, egyébként maga miatt nem. Ez normális? Főleg hogy, mint mondtam, megtehetné, tehát nem olyan az anyagi helyzete, hogy nem telik fűtésre. Inkább félre rakja azt a pénzt. Hogy tudnám megértetni vele, hogy az a pár ezer forint nem ér annyit, hogy fagyoskodjon és 8 réteg ruhában üljön otthon?

F/25, ő 23.

2019. okt. 7. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

20 fokban én sem fűtenék, de ma éjszakára pl -4-+4 fokot mondanak, napközben sem lesz 17 foknál melegebb. Vagy te Görögországban élsz, hogy még 20 fok van nálad?:D Az ne fűtsön, aki csóró. Akinek meg van pénze, az ne ezen garaskodjon.

2019. okt. 7. 22:11
 12/16 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
59%
Nálam az albiban kereken 20°C van, egész délután nyitva volt az ablak, kb. este nyolckor csuktam be. Imádom ezt a hűvös időt, egy szál boxerben flangálok a lakásban.
2019. okt. 7. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt vegigcsinaltam vagy 3 évig ,sajnos semmit se spórolni így,mert mire a nagyon lehűlt szobát felfűti még több energiát fogyaszt.

De ennek ellenére az ő dolga hogy fűt vagy mennyit szán a fűtésre.

Fűtésen azzal lehet ha spórolni ha nemvagy otthon ...

2019. okt. 7. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

A lakásban éjjel 20, nappal 21 fok van. Szerintem ez még nem hideg.

Jó, ne "garasoskodjon", de akkor a magas számla miatt se hőzöngjenek. Mert persze össze lehet hozni lazán egy 120 ezres gázszámlát is, csak hát a kérdés, hogy ez mennyire a saját ostobaságuk eredménye.

18-19 fokos lakás esetén már be lehet fűteni, de elég az őrláng a 21 fokhoz. És az nem visz sokat, meg lehet úszni olcsón.

2019. okt. 7. 22:25
 15/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem normális. A kérdésből azt gondoltam, biztos nincs pénze rá, de mint kiderült, nem ez a helyzet.
2019. okt. 8. 07:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki bírja a 20 fokot, annak ez természetes.

De ő nem bírja!

Különben nem lenne dupla ruhában.

Beszéld meg vele, hogy egy temperáló fűtés (22 fok) olcsóbb, mintha jéghideg lakást fűtene fel.

2019. okt. 8. 10:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!