Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 21. században nem ciki azt kijelenteni, hogy "a férfi dolga a kezdeményezés"?
Barátságok se úgy kezdődnek, hogy az egyiknek kezdeményeznie kell a beszélgetést és a párkapcsolatoknál sincs ez másként. Szerintem egy jó párkapcsolat is barátságon alapszik csak testiséggel és együttéléssel fűszerezve.
Nem tudok elképzelni olyan kapcsolatot, ahol nem a barátom a másik. Azt szeretem, ha a beszélgetés csak úgy spontán kialakul, szinte bárhol bármely időpontban. Nem vagyunk állatok, hogy az ösztönünk irányítsanak bennünket, és kötelező jeleggel mindenféle megkérdőjelezés, és kritika nélkül kövessünk olyan társadalmi szokásokat amiknek nincs létjogosultsága.
igen is, meg nem is....
aki a bátrabb az eltökéltebb az léphet nyugodtan, a makacs viselkedés miatt, vagy mert jajj ennek a nőnek úgy sem kellek, vagy jajjjj én vagyok a nő nem fogom megszólítani.....
lehet, hogy 2 jó ember soha nem ismeri meg egymást...aztán telnek a napok,. hetek hónapok, és már lemondtak az egészről, már csak elnéznek egymás mellett..
és bumm volt nincs...
Igen is, meg nem is.
Azonban mindenki úgy ismerkedik, olyan elvárásai vannak, amilyet akar.
Én elvártam, hogy a férfi kezdeményezzen, ha akar valamit, azért tegye meg a fizikálisan az első lépést. Párommal egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg. Ő írt rám először. A szimpátia azonnal megvolt. Utána jöttek folyamatosan a levelek és az ismerkedés.
Ha nagyon összemosódnak a nemek, akkor mi fogja a férfit megkülönböztetni a nőtől? Nemcsak a külsőségek léteznek!
De akkor mar... szerintem ez a ciki:
Nyugidtan novessz puncit. De bocs, sokan nem vagyunk lesbianok, es a TÖKÖS csávókra bukunk. ;)
A kerdesed mogott pszichologiailag pedig az bujik meg, hogy beszari vagy, felsz kezdemenyezni, valoszinuleg kommunikalni sem tudsz olyan jol... stb.
Miért épp a 21. században volna ciki?
Én nem emlékszem semmi megrázó változásra a századfordulós napon.
Amúgy meg egyetértek, a jó párkapcsolat nem a semmiből jön, barátkozás, ismeretség ilyesmikből nőhet ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!