Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi dolga a kezdeményezés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi dolga a kezdeményezés? Tudom hogy teszem neki de nem nagyon lép pedig látni hogy akar és én is szeretném

Figyelt kérdés
2018. júl. 28. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Miért lenne a férfi dolga? Felejtsétek már el ezt az ökörséget…!

Annak a dolga, aki akar előre lépni és/vagy bátrabb.

2018. júl. 28. 12:05
 2/5 A kérdező kommentje:
vagy miből látni hogy komolyan gondolja nem csak szórakozik?
2018. júl. 28. 12:08
 3/5 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Akarsz tőle valamit? Kezdeményezz. Ne várj a pápára.

Szerinted ez a férfi dolga? Akkor ne foglalkozz ezzel a pasival.

Nem tudod, hogy mit akar? Így nem is fogod megtudni.

Felnőttként illene ezeket már magadtól is tudni.

2018. júl. 28. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezért nem kell betoji félénk pasikkal kezdeni, mert ők soha nem fognak kezdeményezni, ahhoz gyávák.

Ha azt szeretnéd, hogy a pasi tegye meg a fizikális első lépést, miután 100%-osan tudtára adtad, hogy szeretnél tőle valamit, akkor keress egy olyan pasit, aki nem fél leszólítani egy lányt.

2018. júl. 28. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Lépj te, most már én is úgy vagyok hogy hiába próbálkozom nőknél, lassan feladom. Szarok bele szó szerint... Nem egyszer kezdeményeztem, eredmény nincs, majd ha lesz aki kölcsönösen is úgy gondolja és esetleg viszonozza az érdeklődést és próbál közeledni. Ha nem lesz ilyen akkor maradok egyedül.

Lehet ő is így van vele...

2018. júl. 28. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!