Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasit nagyon frusztrálja ha egy nő aki tetszik neki nem tud főzni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 16:06
11/14 anonim válasza:
#9 Miért kéne ambíciót szerezni? Ezt komolyan kérdezed? Az meg, hogy miért kéne ambíció a főzéshez, más kérdés. Nem kell, nem kötelező. Nekem ilyen nő nem kéne, és ez az én szuverén válaszom volt a kérdés. Talán sért?
12/14 anonim válasza:
11-es, dehogy sért, csak továbbra sem értem, hogy miért kell valakire valamit ráerőltetni, amit nem szeretne.
Elmondom még egyszer: ha olyan férfivel jövök össze, aki nem főz, akkor nekem mindegy, hogy nem TUD vagy nem SZERET/AKAR, mert a végeredmény ugyanaz: nincs kaja. De nem mondanám senkinek, hogy márpedig meg kell tanulnod valamit, ami nem érdekel. És ez rejtély számomra, hogy a férfiaknak miért ekkora bűn, ha a nő nem is akar főzni. Ha a párom valamit nem akar, nem lesz kötelezve.
13/14 anonim válasza:
Elmondom még egyszer: ha egy olyan nővel jövök össze, aki nem tud főzni és nem is akar, akkor abból soha nem lesz semmi. Ha pedig nem tud főzni, de akar, akkor majd megtanul. A végeredmény nem ugyanazt. Egyébként meg had engedtessék meg, hogy én döntsem el, mi mindent várok el a páromtól. Nem kell kötelező szeretni/tudni főzni. Ez esetben nem egymást keressük.
14/14 anonim válasza:
Ne sértődj meg, persze, hogy jogodban van bárkit választani. Csak elméletben érdekelt, hogy miért van így ez a kettősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!