Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nagyon jó nő miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jó nő miért van együtt egy kisfiúval?

Figyelt kérdés

Az edzőtermembe ahová járok ismertem meg egy nagyon jó kis csajt, nagyon szép baba arca van és nagyon formás alakja, nagy cicik nagy popsi, igaz alacsony nagyon de összességében szerintem 10/10es csaj, kedves is meg értelmes, gondoltam bepróbálkozok. De hát mint kiderült barátja van, viszont milyen? Én sem vagyok persze tökéletes de azért arcra szerintem elég jól nézek ki és hát évek óta eddzek szóval mondhatjuk hogy sportos alkatom van. A csávója meg akivel együtt van háááát összességében egy kisfiú. Arcra is tök olyan mint aki 10 évvel fiatalabbnak tűnik meg a teste is egy semmi, olyan mintha egy kisfiúval járna. Nekem egy az egyben ez a benyomásom. Nem illik hozzá egyáltalán és nem tudom elképzelni miért van együtt egy ilyen csaj aki tök sokad eddz ráadásul egy ilyen csávóval mikor valljuk be simán kaphatna jobbat is?!

Mi ennek a magyarázata? Pénz?

2019. okt. 4. 14:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Újabb, irigység és frusztráció szülte kérdés. Lapozzunk.
2019. okt. 4. 16:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy helyesen tud írni, ki tudja? :-)

Nem a külsőségeken múlnak a dolgok.

2019. okt. 4. 16:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg jóképű a srác, nem csak önmaga szerint "elég jól néz ki" arcra.
2019. okt. 4. 16:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Valamit meglátott benne nem mindenkinek az izmos srácok tetszenek lehet hogy az a srác nem izmos de lehet hogy okos és udvarias
2019. okt. 4. 16:26
 15/17 anonim ***** válasza:
20%
20 evesen mar 30-40 eves milliomos ferfiak nojeit vettem el, akik porsche-kkal jarkaltak es 30+os nok bolondultak ertem. Szemelyiseg a lenyeg, hogy mennyire tudod oket manipulalni az osztoneiknel fogva.
2019. okt. 4. 16:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem olyan ostoba, mint te kérdező. És nem olyan primitív, hogy csak a kinézetet ismeri, mint tulajdonság.
2019. okt. 4. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is van ilyen ismerősöm. Velem csalja a palit, vele nem fekszik le, de több pénze van. :D
2019. okt. 4. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!